Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Garázsból minilak



kis lakás kis terek átalakítás felújítás garázs alvógaléria

Egy évvel otthona megvásárlása után egy floridai tulajdonos pár úgy döntött, ideje hozzányúlni a kertben elhanyagoltan álló garázshoz, és egy csendes kis olvasó-vendégházzá alakítani. A házukhoz plusz életteret a limitált hely miatt nem tudtak toldani, ellenben egy 37 négyzetméteres garázs is járt az ingatlanhoz, amikor megvették, épp csak sohasem használták.

Tovább
0

Stúdióból buja zöld kertes ház



kis lakás kis terek kertes ház átalakítás felújítás


Ennek az 52 négyzetméteres, buja zöld növényzetbe burkolt madridi háznak az átalakítását egy építészeti stúdió kapta feladatul. A fiatal tulajdonospár egy megkötéssel élt a felújítási munkálatok kapcsán: a festő stúdió régi dolgozószobáját hagyják meg eredeti szerkezetében, ugyanis a ház korábban az egyikük édesapjáé volt.

Tovább
1

Budapesti 27 m², újragondolva



kis lakás kis terek modern skandináv stílus átalakítás felújítás

Ha egy lakás kicsi, sötét, földszinti, és még az elrendezése is hátrányos, nem sokan szeretnek bele első látásra. Ennek a Budapest belvárosában található, 27 négyzetméteres garzonnak az új tulajdonosai viszont meglátták a lehetőséget a komor falak között, és úgy döntöttek, lakberendező segítségét kérik az új enteriőr kialakításához. A céljuk nem titkoltan rövidtávú kiadás, ennek megfelelően került kialakításra a belső tér.

Tovább
0

Templomból modern otthon



átalakítás modern

Ennek a tágas és modern otthonnak a megálmodását és kivitelezését egy belsőépítész stúdió kapta megbízásul az észak-angliai vidéken. A korábban templomként funkcionáló épület sok éven át elhagyatottan állt, így elég lehangoló látványt nyújtott, amikor új tulajdonosai rátaláltak. A felújítás során a történelmi külsőt megóvva világos, hívogató és vidám enteriőr került kialakításra.

Tovább
0

Nyaralóból otthon



nyaraló átalakítás családi ház otthonos

Egy fiatal házaspár úgy döntött, elég a városi nyüzsgésből, és két gyermekükkel az addig csak nyaralóként használt házukba költözött az ausztrál Yallingupba, 300 km-re korábbi lakhelyüktől.

Tovább
0

Reblog