Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Fantasztikus ötletek a kazán eltakarására



kazán berendezés ötlet

Az érzés, amikor van egy gyönyörű házad, amit az ízlésed szerint rendezel be és alkotsz meg, de van egy elég nagy felület, amit ha akarnál se tudnál teljesen eltüntetni, hiszen szükséged van rá. Mostanra már mindenki tudja, hogy a kazánról van szó, ami elengedhetetlen a háztartásba, de nem egy esztétikus tárgy. A szerencsésebbek meg tudják úgy oldni, hogy a garázsba, pincébe vezetik át, de sajnos kevesen vagyunk így.

Tovább
1

21 otthonos Ajándékötlet 10.000 Ft alatt



karácsony ajándékötlet skandináv stílus lakberendezés online mustra

Bár az idei karácsony biztosan más lesz, mint az eddigiek, ajándékozni azért sokan fognak, fogunk, lássuk be. Az alábbi - szubjektív - válogatással azoknak szeretnék segíteni, akik szívesen választanának valamilyen otthonos, lakberendezéssel kapcsolatos ajándékot szeretteiknek, de nem szeretnének sok időt tölteni a kínálat böngészésével, akár online, akár valamelyik bútoráruház helyszínén. Avagy: megnéztem, kiválogattam, hogy neked már ne kelljen.

Következzen a 21 ajándéktipp, kattintható URL-lel, aktuális árral és képekkel 4 hazai bútoráruház kínálatából!

Tovább
0

Díszpárna karácsonyra - hazai online körkép



hazai kínálat otthondekor dekoráció díszpárna ajándékötlet online körkép

Karácsonyi ajándékokat böngészhetünk már szerencsére online is, lakberendezési tárgyakat, főleg dísztárgyakat csomagolni a fa alá pedig mindig hálás ötlet. A téli hidegben pedig különösen jó érzés egy-egy puha, ölelnivaló párnával melegedni a kanapén, ezért körbenéztünk az interneten a nagyobb lakberendezési áruházak díszpárnakínálatát összehasonlítva.

Tovább
0

Reblog