Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

A legötletesebb őszi ajtódíszek 



Az ajtó a ház szerves része, hiszen ezt látjuk meg először, amikor belépünk a házba, ezért – én személy szerint – szeretem megadni a módját a díszítésének. Minden évszaknak van valamilyen jellemzője, amit bele lehet vinni a díszítésbe, így ez az ősszel sincs másképp.
Íme pár ötlet, amik tuti feldobják majd az ajtód, és az elkészítésük sem bonyolult, ha saját kézzel csinálnád.

Narancsos, őszi színek

Ha az őszről beszélünk mindenkinek a száradt falevelek, a pirosas, barnás, narancssárgás színek jutnak eszébe. A tobozzal, falevelekkel díszített ajtódíszek 2022-ben is nagyon menők, és biztos, aki meglátja, meleg fogadtatásban részesül a belépés előtt.

A tök nem csak Halloween idején menő!

A másik nagy kedvenc az őszi ajtódíszeket illetően a tökökkel díszített karika, ami persze emlékeztet minket a hangulatos Halloween hangulatra, viszont nem csak arra az időszakra jó. Díszítsük egy kis virággal, és máris sima őszi hangulata lesz, egy kis extrával.

Fehér, vintage érzés

A vintage nagyon harmonikussá teszi az otthont, és ez tökéletesen igaz az ajtókra is. A fehér, világos vagy fakóbb színek bár hidegebb hatást kölcsönöznek, de elegánsabbak, mint színesebb, bohókásabb társaik.

Sima, egyszerű, barna és natúr

Vannak azok a személyek, akik a házukat teljesen minimál stílusban rendezik be, így hát természetesen az ajtónak is passzolnia kell hozzá. Erre tökéletes megoldás, ha sima tobozokkal díszített koszorút teszünk az ajtóra, amit egy hasonló, barnás színű masnival tudunk díszíteni.

Állatok

Van az úgy, hogy ha gyerekek vannak – vagy csak saját magunk szórakoztatásából – állatfigurákkal akarjuk feldobni a bejárati ajtónkat. Lehet ez bármi, amit kívánunk, a kedvenc állatunk akár, de én most egy baglyos példát hozok, mert színekben és mintákban ez volt a legjobb, amit láttam. A zöld tökéletes őszi hangulatot áraszt magából, és bármilyen ajtóhoz tökéletesen megy.

Az írás a menő

Ha igazán „maira” akarjuk változtatni a házat, akkor érdemes a sima, egyszerű, írásos díszen elgondolkodni. Nem nehéz, akár otthon is elkészíthető, időtálló és kifejező.

Melyiket próbálnád ki?

Képek: ShutterStock, Pinterest

Tovább
0

Így varázsolj őszies hangulatot a házba fillérekből!



dekoráció ősz

Az ősz az egyik leghangulatosabb évszak - legalábbis szerintem. A sárguló falevelek, a meleg színek, az ünnepek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy élvezzük az egyébként hűvösödő időszakot. Azonban nem csak házon kívül csodálhatjuk, könnyen, olcsón megteremthetjük a házban is ezt a varázslatos évszakot.

Íme néhány ötlet, ami segít őszies hangulatot varázsolni az otthonodba, költséghatékonyan.

Tovább
0

Kis fürdőszobák stílusosan



fürdőszoba kis terek

Nem minden a méret, ha egy helyiség kialakításáról van szó. Sok lakásban a fürdőszobák húzzák a rövidebbet, ha spórolni kell az alapterületen, és legtöbbször nemcsak a kádról kell lemondanunk, hanem azt is kénytelenek vagyunk bevállalni, hogy a wc-vel közös helyiség legyen az, ahol egy fárasztó nap végén ellazulhatunk egy frissítő zuhany alatt.

Tovább
0

Így rendezd be a fürdőszobát, hogy tökéletes legyen! 



fürdőszoba berendezésA mosdó kinézete mindig számottevő az életünkben, hiszen valljuk be, sok időt töltünk abban a helyiségben, így nem szabad összecsapnunk a berendezését. Az aranyszabályok mellett összeszedtem olyan elképzeléseket is, amikkel profibbnak tűnik majd a fürdőszoba kinézete - és még csak nem is egetrengető "beavatkozások".

Tovább
2

Szépséges előszobák



előszoba inspiráció válogatás

Az első dolog, amivel egy otthonba lépve találkozunk, az előszoba. Az első benyomás márpedig az egész lakásról alkotott képünkért, az enteriőr hangulatáért, összhatásáért is felelős - érdemes tehát odafigyelnünk erre a -legtöbbször- kis vagy éppen szűkös helyiségre is. Legyen hely, ahol az ember leveheti a cipőjét kényelmesen, legyen hely a kabátoknak az akasztón, legyen hely a táskáknak, ernyőknek - de legyen dekoratív, hívogató is az előszobánk.

Tovább
0
«
12

Reblog