Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Így varázsolj őszies hangulatot a házba fillérekből!



dekoráció ősz

Az ősz az egyik leghangulatosabb évszak - legalábbis szerintem. A sárguló falevelek, a meleg színek, az ünnepek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy élvezzük az egyébként hűvösödő időszakot. Azonban nem csak házon kívül csodálhatjuk, könnyen, olcsón megteremthetjük a házban is ezt a varázslatos évszakot.

Íme néhány ötlet, ami segít őszies hangulatot varázsolni az otthonodba, költséghatékonyan.

Tovább
0

Új dekorációs őrület: A felhő plafon



A házunk dekorálása mindig fantasztikus program, hiszen már egy apró dolog is nagyon feldobhatja a lakást. A változás és változtatás az életünk része, tömérdek boldogsághormont szabadít fel, ha átalakíthatjuk az életterünket.

Ha már apró változtatásokról beszélünk, egy egyszerű dekorációt fogok bemutatni, ami rettentően elterjedt a TikTok nevezetű videómegosztó miatt. Persze, ha az emberek meghallják ezt a nevet, csak az értelmetlen videók ugranak be, de meglepetésünkre igenis akadnak alkotó szellemű posztok is.

Dekor

Tovább
0

Pasztell pink és rosegold otthondekor tippek



pasztell színek otthondekor

Bár nem feltétlen feminim egy otthon attól, ha rosegold vagy pasztell pink árnyalatok ütik fel a fejüket az enteriőrben, összességében mégis elmondható, hogy a nőies, csajos vonalat erősíti mindkét szín a lakberendezésben (is).

Tovább
0

20 variáció kis erkélyre



Pici az erkély? Nem érdemes bánkódni miatta! Sokkal többet ki lehet hozni egy kis alapterületű szabad térből, mint elsőre gondolnánk. Fontos a jó elrendezés, a praktikus helykihasználás és a pici, de jól variálható/elrejthető vagy épp többfunkciós elemek, de sokat jelent egy jól megválasztott dekor-, és egyben használati tárgy is, mint egy mintás díszpárna, kényelmes ülőkuckó vagy épp egy hinta.

Tovább
0

30 otthonszépítő tipp növényekkel



otthondekor szobanövény inspiráció

Szívesen mondanánk, hogy a jelenlegi helyzetben/időszakban mindenkinek több szabadideje lett, eljött a befelé figyelés, elcsendesedés ideje, de inkább azt a kijelentést látjuk reálisnak, hogy sokaknak keletkezett olyan szabadideje, amit otthon, a négy fal között kénytelen eltölteni, ahelyett, hogy szabadtéri tevékenységeknek, vagy egyszerűen csak bármilyen kimozdulásnak szentelné.

Tovább
0
«
12

Reblog