Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Kis fürdőszobák stílusosan



fürdőszoba kis terek

Nem minden a méret, ha egy helyiség kialakításáról van szó. Sok lakásban a fürdőszobák húzzák a rövidebbet, ha spórolni kell az alapterületen, és legtöbbször nemcsak a kádról kell lemondanunk, hanem azt is kénytelenek vagyunk bevállalni, hogy a wc-vel közös helyiség legyen az, ahol egy fárasztó nap végén ellazulhatunk egy frissítő zuhany alatt.

Tovább
0

Így rendezd be a fürdőszobát, hogy tökéletes legyen! 



fürdőszoba berendezésA mosdó kinézete mindig számottevő az életünkben, hiszen valljuk be, sok időt töltünk abban a helyiségben, így nem szabad összecsapnunk a berendezését. Az aranyszabályok mellett összeszedtem olyan elképzeléseket is, amikkel profibbnak tűnik majd a fürdőszoba kinézete - és még csak nem is egetrengető "beavatkozások".

Tovább
2

Hasznos tippek kis fürdőszobához



fürdőszoba kis terek kis fürdőszoba

Kreatívkodhatunk a csempékkel, mintákkal, formákkal és színekkel, jól jöhetnek a tükrök, a praktikus és szűk helyen is elférő szekrények - ami biztos, hogy kulcsfontosságú egy kis fürdőszoba kialakításánál, az a jó elrendezés. Ha ez megvan, és igyekeztünk minden négyzetcentimétert praktikusan felhasználni, jöhetnek az optikai trükkök.

Tovább
0

Reblog