Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

 A színek pszichológiája - hogyan hatnak ránk?




falszín falfestés színpszichológia

Amikor a ház átalakításáról beszélünk, azonnal a falfestés az,ami eszünkbe jut.Ez egy lényeges döntés, hiszen fontos szerepet játszik a mindennapjainkban. Azon túl, hogy nap mint nap azt nézzük és abban élünk, rengeteg pozitív hatása van ránk.
Sokan nem tudják, de a színeknek külön pszichológiájuk van, amik alapján könnyebb lehet a választásunk, ha a felújítás ezen szakaszához érünk.

Tovább
0

Miniotthon 16 m²-en



Cipősdoboznak hívják, és Beirut egyik történelmi épületének felső emeletén található ez a minilak. Nevét a négyszögletes alaprajzának köszönheti. A mindössze 16 négyzetméteres otthont egy helyi belsőépítész álmodta újra hófehérben - rövidtávú kiadásokra tervezve. Hatékonyan kihasznált, kényelmes, egyszerű és otthonos enteriőr kialakítása volt a cél, és mivel elsősorban akkor még airbnb-re szánták az új tulajdonosok, a tervező fontosnak tartotta, hogy a hely különböző funkciói egyértelműek legyenek a bérlők számára.

Tovább
0

Mobilfal 30 m²-en



kis lakás kis terek praktikus kialakítás mobilfal

30 négyzetméter elég kicsi alapterület egy otthonnak, így minden praktikus és kreatív megoldásnak helye van az enteriőr kialakításánál. Ennek az olasz kis lakásnak az újratervezésénél a belsőépítészek egy innovatív és modern megoldással éltek: egy kerekeken gurítható mobilfal segít a térelválasztásban.

Tovább
0

Térelválasztás üvegfallal 37 m²-en



kis lakás kis terek üvegfal skandináv stílus térelválasztás

Végre egy kis lakás, ahol a térérzetnövelés oltárán nem a sötét színeket áldozták fel a tulajdonosok - gondolhatják többen ennek a svéd otthonnak a képeit nézegetve. Már-már egyértelmű, ha nem kizárólagos megoldása a kisebb alapterületű lakásoknak a natúr színpaletta használata, és sokan ódzkodnak is a csupán fehér szín használatától. Mi nem tartozunk ugyan közéjük, mert kifejezetten szeretjük a világosan ragyogó, üde fehér enteriőröket, mégis be kell látnunk, hogy ez a belső tér kifejezetten jól sikerült, a szürkés-kék színvilág uralma ellenére is.

Tovább
0

Rusztikus és skandináv, fekete és fehér



A makulátlan fehér alapot fekete és szürke bútorokkal egészítették ki a belsőépítészek ebben a svéd otthonban, végül egy masszív fa asztallal, egy antik álló órával és a kandalló mellé halmozott fahasábokkal adtak meleg, rusztikus hatást a hűvös skandináv stílushoz.

Tovább
0

Reblog