Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Miniotthon 16 m²-en



Cipősdoboznak hívják, és Beirut egyik történelmi épületének felső emeletén található ez a minilak. Nevét a négyszögletes alaprajzának köszönheti. A mindössze 16 négyzetméteres otthont egy helyi belsőépítész álmodta újra hófehérben - rövidtávú kiadásokra tervezve. Hatékonyan kihasznált, kényelmes, egyszerű és otthonos enteriőr kialakítása volt a cél, és mivel elsősorban akkor még airbnb-re szánták az új tulajdonosok, a tervező fontosnak tartotta, hogy a hely különböző funkciói egyértelműek legyenek a bérlők számára.

Tovább
0

Hálószobák feketén-fehéren



feketefehér hálószoba minimalista

Valószínűleg kevesen gondolnak elsőként ennek a két színnek a kombinációjára, ha a hálószobájuk dekorációjáról van szó, pedig a fekete és a fehér kontrasztos harmóniája nemcsak egyéniséget, de eleganciát, finom egyensúlyt is kölcsönözhet a helyiségnek. Helye van a skandináv, a bohém vagy épp a minimalista stílusban is, minden azon múlik, hogyan alkalmazzuk ezt a két markáns árnyalatot.

Tovább
2

Rusztikus és skandináv, fekete és fehér



A makulátlan fehér alapot fekete és szürke bútorokkal egészítették ki a belsőépítészek ebben a svéd otthonban, végül egy masszív fa asztallal, egy antik álló órával és a kandalló mellé halmozott fahasábokkal adtak meleg, rusztikus hatást a hűvös skandináv stílushoz.

Tovább
0

Reblog