Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Kádár-kockából modern ház 4 hónap alatt – lehetséges!



kádárkocka felújítás

Egy régi ház megvételébe, felújításába belevágni egy hatalmas vállalás, főleg a mai árak mellett. Sajnos egyre drágább minden, ami az építkezéshez, felújításhoz kell, ezért csakis akkor működhet ilyen flottul egy átalakítás, ha előre megvan rá a keretünk.

Tovább
0

10+1 tipp, amivel újjávarázsolhatod az otthonod



felújítás inspiráció

Ahhoz, hogy egy helyiségnek új külsőt kölcsönözzünk, nincs szükség minden esetben nagy változtatásokra. Már apróságokkal is jelentős változást érhetünk el: egy új falszínnel (vagy akár falrészlettel) szobanövényekkel, fali dekorációkkal, eltérő színű vagy mintázatú textilekkel, függönnyel vagy egyéb kiegészítőkkel. Összegyűjtöttem 10+1 inspiráló megoldást a helyiségek újragondolásához, remélem, segít nektek is néhány ötlettel!

Tovább
0

Százéves ház Mallorcán, felújítva



felújítás nyaraló

Narancsfák, a medence türkizkék vizén csillámló napsütés, na és persze Mallorca, jöhet? Amióta utazni sem lehet, számomra még inkább felértékelődtek a virtuális séták más tájak szépséges otthonaiban, ezért hoztam nektek is egy kis narancsillat-áztatta nyarat, csak mert inspirálódni mindig jó.

Tovább
0

Garázsból minilak



kis lakás kis terek átalakítás felújítás garázs alvógaléria

Egy évvel otthona megvásárlása után egy floridai tulajdonos pár úgy döntött, ideje hozzányúlni a kertben elhanyagoltan álló garázshoz, és egy csendes kis olvasó-vendégházzá alakítani. A házukhoz plusz életteret a limitált hely miatt nem tudtak toldani, ellenben egy 37 négyzetméteres garázs is járt az ingatlanhoz, amikor megvették, épp csak sohasem használták.

Tovább
0

44 éves lakókocsi felújítva



kis terek mobilotthon előtte utána felújítás

Egy amerikai anya-lánya tervezőpáros kemény fába vágta a fejszéjét: egy 1976-os trailer felújítását tűzték ki célul néhány évvel ezelőtt. Ugyan korábban sosem volt ilyen lakóautójuk, most első látásra beleszerettek az Airstream nevű modellbe, és végül két évnyi keresgélés után kiválasztották a tökéletes vintage modellt.

Tovább
0
«
12

Reblog