Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

20+1 tetőtéri szoba, otthonosan



tetőtér hálószoba

A tetőtéri helyiségek kialakítása ugyan sokszor kihívást jelent, cserébe viszont kreatív, egyedi megoldásokra is lehetőséget nyújt. A nem függőleges falsíkokhoz igazítani nem olyan egyszerű például a bútorokat, de ha ezen túl tud lépni az ember, máris a helyiség kuckós, otthonos hangulatára fókuszálhat. Tény, hogy nem lehet a párkányra muskátlit vagy orchideákat pakolni, nem lehet függönyt tenni az ablakok elé; ellenben a tetőablakon át láthatjuk az eget, a lustán vánszorgó vagy épp egymást sebesen tologató bárányfelhőket.

Tovább
0

Jól kihasznált, otthonos 34 m²



kis lakás kis terek skandináv stílus hálógaléria helykihasználás

Bár ennek a stockholmi garzonnak a tulajdonosa kifejezetten kiadás céljából vásárolta a lakást, nemcsak összecsapta a végeredményt, hanem kifejezetten lakályos, élhető és praktikus otthonná varázsolta a felújításra váró alapterületet.

Tovább
0

Így lesz kuckózós hangulatú a háló



ősz inspiráció hálószoba

Kézben egy csésze habos kávé egy hűvös reggelen, ölben egy könyv lefekvés előtt, miközben az ablakon az eső dobol, lábak pedig a puha, meleg takaró alatt - ilyen pillanatokkal könnyebb szeretni az őszt a hálószobából. Adjuk meg magunkat a szép lassan mindennapokban eluralkodó évszaknak, és alakítsuk ki úgy a hálószobánk berendezését, hogy tükrözze mindazt, amiért kedvelhetjük ezt az avarsárga néhány hónapot!

Tovább
0

Hálószobák feketén-fehéren



feketefehér hálószoba minimalista

Valószínűleg kevesen gondolnak elsőként ennek a két színnek a kombinációjára, ha a hálószobájuk dekorációjáról van szó, pedig a fekete és a fehér kontrasztos harmóniája nemcsak egyéniséget, de eleganciát, finom egyensúlyt is kölcsönözhet a helyiségnek. Helye van a skandináv, a bohém vagy épp a minimalista stílusban is, minden azon múlik, hogyan alkalmazzuk ezt a két markáns árnyalatot.

Tovább
2

Reblog