Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Újrakezdés 17 négyzetméteren



kis lakás minilak kis terek mobilház

Festetlen, durva falemezbe burkolt, egyedi külsejével olvad a tájba ez a mindössze 17 négyzetméteres ausztrál otthon. Egy helyi lakos szeretett bele az eredetileg csak kiadásra szánt miniotthonba. Férje halála után tökéletes helyszínnek találta az újrekezdéshez, és azonnal megvásárolta.

Tovább
0

Mila Kunis és Ashton Kutcher villája – sztárház szemle



sztárház milakunis ashtonkutcher

Mila és Ashton első blikkre az a boldog pár, akiket nem igazán mozgat meg a hírnév, a rajongók, élik az életüket, mint a hétköznapi emberek. A fényűzést sosem szerették, ez megmutatkozik a beverly Hills-i házukról is, ami visszafogott, tanyasi jellegű, de mégis modern és elegáns minden szeglete.

Tovább
0

Rihanna bérelhető álomháza – sztárház szemle



sztárház

Azt hiszem ideális Rihannáról, a dollármilliárdos énekesről beszélgetnünk, hiszen az idei Super Bowl Halftime Show-t ő tette színessé, és nem is akárhogyan - terhesen. Az éneklésen kívül üzletasszony, és több ingatlan tulajdonosa, amiket bérbe szokott adni. Ebből az egyiket mutatjuk most be.

Tovább
0

Ősrégi buszból takaros otthon? Lehetséges!



buszház lakás

Egyre több ember vállalkozik arra, hogy megvesz egy régi házat, majd tökéletesre felújítja. Ez a pár ezt egy emeletes busszal valósította meg.

Tovább
0

Sztárház szemle – Dwayne Johnson



DwayneJohnson Ház

Elérkeztünk sorozatunk második sztárjához, akinek betekintést nyerhetünk az otthonába, ő pedig nem más, mint The Rock, azaz Dwayne Johnson.

Tovább
1
«
123

Reblog