Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Profi tippek a házban való tároláshoz



Tárolás helykihasználás

A praktikus tárolás kulcsfontosságú ahhoz, hogy otthonunk rendezett és tiszta legyen. Sokszor azonban nehéz megtalálni a megfelelő helyet azoknak a tárgyaknak, amelyek nélkülözhetetlenek, de nem akarjuk, hogy szem előtt legyenek. Az alábbiakban néhány hasznos ötletet osztunk meg arról, hogyan lehet hatékonyan tárolni a dolgokat a házban.

Tovább
0

Vidám otthon 13 négyzetméteren



kis lakás mini otthon kis terek színes otthon helykihasználás

Egy kis nappali, étkezőasztal, konyhasarok, hálószoba, mini fürdőszoba - ez mind megvalósítható 13 négyzetméteren! Ebben a kis, vidám kuckóban legalábbis sikerült mindegyik helyiséget, sarkot kialakítani - méghozzá úgy, hogy a világos színek, a jól bevált fehér burkolatok és melegséget sugárzó fa elemek mellett rengeteg vidám, üde szín is helyet kapott a falak között.

Tovább
0

Meseszép otthon 33 M²-en 



kis lakás minilak kis terek maszkulin modern

Meglepően nagy tárolóhellyel és különböző munkaterületekkel rendelkezik ez mindössze 33 négyzetméteres otthon Észak-Kaliforniában - mindene megvan, amire a tulajdonosnak, egy fiatal szabadúszó fotósnak szüksége van.

Tovább
0

26 m²-es otthon hawaiin



kis terek kis lakás minilak miniotthon helykihasználás

Kékre festett, rétegelt lemezzel burkolt házikó áll Hawaii Kauai szigetének egyik buja zöld növényzettel körbevett, eldugott részén, félhold ablakaival és hívogató teraszával. Az Oázis Miniház egy helyi testvérpár miniház-építő vállakozásának legújabb tagja.

Tovább
0

Jól kihasznált, otthonos 34 m²



kis lakás kis terek skandináv stílus hálógaléria helykihasználás

Bár ennek a stockholmi garzonnak a tulajdonosa kifejezetten kiadás céljából vásárolta a lakást, nemcsak összecsapta a végeredményt, hanem kifejezetten lakályos, élhető és praktikus otthonná varázsolta a felújításra váró alapterületet.

Tovább
0
«
12

Reblog