Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Raklapból karácsonyi 3D-s kisváros – a legszebb dísz a kertbe!



Az idő elteltével már az apró díszek is elképesztő drágák a boltokban, főleg, ha kültéri díszítést szeretnénk. Mint mindenre, erre is van költséghatékony megoldás, ami ráadásul fantasztikus családi program, és elképesztő kreatív is.

Nincs másra szükségünk, csak egy sima raklapra – nem kell ilyen-olyan drága fajta – ceruzára, fűrészre, és tetszőleges díszítésre.

Az elején meg kell rajzolni a házakat, ablakokat, amiket aztán majd kivágunk. Érdemes egy vastag ceruzával, filccel rajzolni, hogy egyszerűbb legyen a kivágás.

Ha ez megvan, jöhet a háztetők kivágása. FONTOS, hogy szemüveg legyen rajtatok, mert a forgács repül mindenhova, ami veszélyes lehet.
Lényeges, hogy sok háznak alacsonynak kell lennie, hogy a mögötte lévő, magasabb házacska kilátszódjon, így 3D-s hatást adva az egésznek.

Mi egy fúróval kifúrtuk az ablakok széleit, hogy egyszerűbb legyen kivágni azokat. Ha ezzel megvagyunk, a hátsó rész kerül előtérbe. Amire nincs szükségünk az utolsó sorból, azt levágjuk – ezek lesznek majd a talpai a falunak, amitől nem dől el, illetve az első sorban is hasznosítjuk ezeket a részeket.

Ezután már csak az első rész van hátra. Tetszőlegesen vágjuk belőle házakat, és fúrjuk fel az első részre. Ezzel talpat biztosítunk a dísznek, illetve megkapja a harmadik réteget.

Ha összeállt az egész, csiszolópapírral menjünk át rajta, hogy tökéletes legyen a hatása, és ne látszódjanak az esetleges vágás közben történt hasadások a fában.

A kész falut díszítsétek fenyőággal, borostyánnal, égőkkel, és bármivel, amivel szeretnétek. Az összhatás varázslatos, és elkészítési ideje mindössze 2 óra, amit a családdal töltesz – arról pedig, hogy mennyit spórolsz vele, ne is beszéljünk!

Álljatok neki, megéri!

Tovább
0

Stúdióból buja zöld kertes ház



kis lakás kis terek kertes ház átalakítás felújítás


Ennek az 52 négyzetméteres, buja zöld növényzetbe burkolt madridi háznak az átalakítását egy építészeti stúdió kapta feladatul. A fiatal tulajdonospár egy megkötéssel élt a felújítási munkálatok kapcsán: a festő stúdió régi dolgozószobáját hagyják meg eredeti szerkezetében, ugyanis a ház korábban az egyikük édesapjáé volt.

Tovább
1

Reblog