Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Újrakezdés 17 négyzetméteren



kis lakás minilak kis terek mobilház

Festetlen, durva falemezbe burkolt, egyedi külsejével olvad a tájba ez a mindössze 17 négyzetméteres ausztrál otthon. Egy helyi lakos szeretett bele az eredetileg csak kiadásra szánt miniotthonba. Férje halála után tökéletes helyszínnek találta az újrekezdéshez, és azonnal megvásárolta.

Tovább
0

Inspiráló lak, 22 m²-en



kis terek kis lakás mobilotthon minilak

Ez a 22 négyzetméteres miniház olyan utazóknak nyújt átmeneti, komfortos otthont Új-Zélandon, akik hosszabb időszakra szeretnék meglátogatni családjukat vagy barátaikat a festői környzetben. Egy mini-mobilházak építésével foglalkozó cég egyik gyöngyszeme ez a Csendes-óceán déli részére és bujazöld fenyőerdőre néző házikó.

Tovább
0

Ilyen egy stílusos otthon egy hajón



kis terek kis lakás hajólak

Habár értelemszerűen ritkább jelenség a kerekeken guruló mobilotthonoknál, a hajólak kialakítása sem ördögtől való megoldás, ha alternatív otthonokról van szó. Egyes emberek számára például az álomotthon, a szabadság megtestesítője a vízen horgonyzó hajótestben kialakított élettér.

Tovább
0

11 m²-es otthon Budapesten



kis lakás kis terek lakberendezés skandináv stílus

Volt egyszer egy 11 és egy 27 négyzetméteres lakás egy budapesti, 9. kerületi ház ugyanazon emeletén, egymás mellett. Bár külön nyíló lakások voltak, korábban egy otthonként funkcionáltak - a kisebbik konyhaként, míg a nagyobban kapott helyet a nappali, valamint a háló, ahogy a fürdőszoba és a mellékhelyiség is. Az új tulajdonos azonban úgy döntött, két külön apartmanként szeretné hasznosítani az ingatlanokat, a tervezési munkákkal pedig egy profi lakberendezőt bízott meg.

Tovább
2

Így lesz harmonikus egy otthon a színektől



kis lakás pasztell skandináv stílus otthonos

Az alábbi skandináv otthon anélkül kínál elegendő tárolófelületet, hogy túlzsúfolt lenne, anélkül árad belőle az otthonosság és a stílus, hogy sok dekorációt használna, és anélkül derűs, hogy élénk színeket sorakoztatna fel. Nem meglepő, hogy egy svéd lakberendező munkáját dicséri az egész belső tér.

Tovább
0

Reblog