Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Újrakezdés 17 négyzetméteren



kis lakás minilak kis terek mobilház

Festetlen, durva falemezbe burkolt, egyedi külsejével olvad a tájba ez a mindössze 17 négyzetméteres ausztrál otthon. Egy helyi lakos szeretett bele az eredetileg csak kiadásra szánt miniotthonba. Férje halála után tökéletes helyszínnek találta az újrekezdéshez, és azonnal megvásárolta.

Tovább
0

Kis fürdőszobák stílusosan



fürdőszoba kis terek

Nem minden a méret, ha egy helyiség kialakításáról van szó. Sok lakásban a fürdőszobák húzzák a rövidebbet, ha spórolni kell az alapterületen, és legtöbbször nemcsak a kádról kell lemondanunk, hanem azt is kénytelenek vagyunk bevállalni, hogy a wc-vel közös helyiség legyen az, ahol egy fárasztó nap végén ellazulhatunk egy frissítő zuhany alatt.

Tovább
0

Inspiráló lak, 22 m²-en



kis terek kis lakás mobilotthon minilak

Ez a 22 négyzetméteres miniház olyan utazóknak nyújt átmeneti, komfortos otthont Új-Zélandon, akik hosszabb időszakra szeretnék meglátogatni családjukat vagy barátaikat a festői környzetben. Egy mini-mobilházak építésével foglalkozó cég egyik gyöngyszeme ez a Csendes-óceán déli részére és bujazöld fenyőerdőre néző házikó.

Tovább
0

Ilyen egy stílusos otthon egy hajón



kis terek kis lakás hajólak

Habár értelemszerűen ritkább jelenség a kerekeken guruló mobilotthonoknál, a hajólak kialakítása sem ördögtől való megoldás, ha alternatív otthonokról van szó. Egyes emberek számára például az álomotthon, a szabadság megtestesítője a vízen horgonyzó hajótestben kialakított élettér.

Tovább
0

26 m²-es álomházikó



miniotthon mobilház kis terek

A miniotthonok, mobilházak nem titkoltan, elsősorban költséghatékonyságuk miatt élik virágkorukat szerte a világon, ugyanakkor több fontos gondolat is meghúzódik emögött az otthonépítő "irányzat" mögött. A miniházak kivitelezői gyakran hangsúlyozzák a rugalmasságot a karrierváltás terén, valamint az utazás lehetősége miatt is.

Tovább
0

Reblog