Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

11 m²-es otthon Budapesten



kis lakás kis terek lakberendezés skandináv stílus

Volt egyszer egy 11 és egy 27 négyzetméteres lakás egy budapesti, 9. kerületi ház ugyanazon emeletén, egymás mellett. Bár külön nyíló lakások voltak, korábban egy otthonként funkcionáltak - a kisebbik konyhaként, míg a nagyobban kapott helyet a nappali, valamint a háló, ahogy a fürdőszoba és a mellékhelyiség is. Az új tulajdonos azonban úgy döntött, két külön apartmanként szeretné hasznosítani az ingatlanokat, a tervezési munkákkal pedig egy profi lakberendezőt bízott meg.

Tovább
2

TOP 10 otthon 2020-ból



A legnépszerűbb posztot 35ezren olvastátok idén. Miniotthonok kerekeken, faházak kreatív megoldásokkal, konyhák és kis lakások otthonos, ötletes kivitelezéssel - ezek a bejegyzések voltak a kedvenceitek ebben az évben:

top 10 kis lakás kis terek

Tovább
0

23 négyzetméteres álomház



kis lakás minilak kis terek kis otthon mobilház

Egy mini, mobilházakkal foglalkozó amerikai cég egyik legújabb modellje nagy belmagassággal és hatalmas ablakokkal reflektál a szokásos kis alapterülettel kapcsolatos kihívásokra.

Tovább
0

Miniotthon kompromisszumok nélkül



miniotthon miniház kis terek

Akármilyen népszerű és költséghatékony megoldás is, a miniház általában mégiscsak egyet jelent a megalkuvással. Ha egy akkora otthonba akar valaki mindent bezsúfolni, ami elég kicsi ahhoz, hogy egy teherautó húzza maga után, szigorú döntéseket kell meghoznia arról, hogy mi az, ami fontos és mi az, ami elengedhető az életében.

Tovább
0

A tökéletes faház 37 m²-en



kis lakás kis terek nyaraló

Építészek és belsőépítészek által kreált meseházikó lapul egy buja zöld erdő közepén - tökéletes helyszín egy kis kikapcsolódáshoz, megyugváshoz. Inspirációnak sem utolsó, érdemes ötleteket lopni belőle annak, aki épp egy weekendház kialakításán gondolkodik.

Tovább
0

Reblog