Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

30 m²-es, vörös faház, stílusosan



kis lakás kis terek faház skandináv stílus

Egy belsőépítész feleség és a férje hét évvel ezelőtt úgy döntött, megvásárolja egy svéd kis sziget tengerparti részét. A területen roskadozó régi házakat felújították, vagy teljesen lerombolták, és újjáépítették. Ez a kis, 30 négyzetméteres faház az újragondolt otthonok legújabb tagja, és mindössze néhány méterre hever a tengertől.

Tovább
0

Ablakos válaszfal 37 négyzetméteren



kis lakás kis terek térelválasztás skandináv stílus

37 négyzetméterével ugyan nem számít kifejezetten apró lakásnak ez a svéd otthon, de azért ráfér a minél praktikusabb helykihasználás. A világos padló, a fehér falak és bútorok mellett egy kevésbé hétköznapi ötletet is bevetettek a tervezők: az ablak mellé költöztetett hálórészt a konyhától úgy szeparálták, hogy a főzőhelyiség is profitálhasson a természetes fényből, ugyanakkor ne legyen egymástól ajtóval elzárva a két élettér.

Tovább
0

29 m²-es otthon, parasztház stílusban



kis terek kis lakás minilak mini otthon

Nem tudunk betelni a mobilház-megoldásokkal, így megint csak egy kerekeken álló miniotthont hoztunk a blogra, méghozzá parasztház stílusban. A házhoz tartozik egy hívogató terasz is, kerti asztallal és padokkal, valamint egy medencével. A fehérre festett guruló házban egy fiatal házaspár él két lányával Kanada legnyugatibb részén.

Tovább
0

26 m²-es otthon hawaiin



kis terek kis lakás minilak miniotthon helykihasználás

Kékre festett, rétegelt lemezzel burkolt házikó áll Hawaii Kauai szigetének egyik buja zöld növényzettel körbevett, eldugott részén, félhold ablakaival és hívogató teraszával. Az Oázis Miniház egy helyi testvérpár miniház-építő vállakozásának legújabb tagja.

Tovább
0

Miniotthon 16 m²-en



Cipősdoboznak hívják, és Beirut egyik történelmi épületének felső emeletén található ez a minilak. Nevét a négyszögletes alaprajzának köszönheti. A mindössze 16 négyzetméteres otthont egy helyi belsőépítész álmodta újra hófehérben - rövidtávú kiadásokra tervezve. Hatékonyan kihasznált, kényelmes, egyszerű és otthonos enteriőr kialakítása volt a cél, és mivel elsősorban akkor még airbnb-re szánták az új tulajdonosok, a tervező fontosnak tartotta, hogy a hely különböző funkciói egyértelműek legyenek a bérlők számára.

Tovább
0

Reblog