Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Újrakezdés 17 négyzetméteren



kis lakás minilak kis terek mobilház

Festetlen, durva falemezbe burkolt, egyedi külsejével olvad a tájba ez a mindössze 17 négyzetméteres ausztrál otthon. Egy helyi lakos szeretett bele az eredetileg csak kiadásra szánt miniotthonba. Férje halála után tökéletes helyszínnek találta az újrekezdéshez, és azonnal megvásárolta.

Tovább
0

Ilyen az élet a világ legmagasabban fekvő lakásában



A luxuslakás a manhattani Central Park Torony legfelső három emeletét foglalja el, ezáltal a világ legmagasabban elhelyezkedő otthona.

Tovább
0

Ősrégi buszból takaros otthon? Lehetséges!



buszház lakás

Egyre több ember vállalkozik arra, hogy megvesz egy régi házat, majd tökéletesre felújítja. Ez a pár ezt egy emeletes busszal valósította meg.

Tovább
0

Okosotthonra vágysz? Ezekre a kütyükre mindenféleképpen szükséged lesz!



Otthonunk kialakítása ma már nem csak az egyszerű alapfunkciók és stílusos dizájn figyelembevételével történik, hiszen a technológia adta lehetőségeknek köszönhetően számos kényelmi és életminőséget javító funkcióval ellátott eszközzel díszíthetjük lakásunkat. A lehetőségek tárháza igencsak nagy, ráadásul folyamatosan növekszik. Mi most a legalapabb okosotthon kiegészítőket gyűjtöttük össze.

Tovább
0

Inspiráló lak, 22 m²-en



kis terek kis lakás mobilotthon minilak

Ez a 22 négyzetméteres miniház olyan utazóknak nyújt átmeneti, komfortos otthont Új-Zélandon, akik hosszabb időszakra szeretnék meglátogatni családjukat vagy barátaikat a festői környzetben. Egy mini-mobilházak építésével foglalkozó cég egyik gyöngyszeme ez a Csendes-óceán déli részére és bujazöld fenyőerdőre néző házikó.

Tovább
0

Reblog