Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

A tökéletes faház 37 m²-en



kis lakás kis terek nyaraló

Építészek és belsőépítészek által kreált meseházikó lapul egy buja zöld erdő közepén - tökéletes helyszín egy kis kikapcsolódáshoz, megyugváshoz. Inspirációnak sem utolsó, érdemes ötleteket lopni belőle annak, aki épp egy weekendház kialakításán gondolkodik.

Tovább
0

Vidám otthon 13 négyzetméteren



kis lakás mini otthon kis terek színes otthon helykihasználás

Egy kis nappali, étkezőasztal, konyhasarok, hálószoba, mini fürdőszoba - ez mind megvalósítható 13 négyzetméteren! Ebben a kis, vidám kuckóban legalábbis sikerült mindegyik helyiséget, sarkot kialakítani - méghozzá úgy, hogy a világos színek, a jól bevált fehér burkolatok és melegséget sugárzó fa elemek mellett rengeteg vidám, üde szín is helyet kapott a falak között.

Tovább
0

Garázsból minilak



kis lakás kis terek átalakítás felújítás garázs alvógaléria

Egy évvel otthona megvásárlása után egy floridai tulajdonos pár úgy döntött, ideje hozzányúlni a kertben elhanyagoltan álló garázshoz, és egy csendes kis olvasó-vendégházzá alakítani. A házukhoz plusz életteret a limitált hely miatt nem tudtak toldani, ellenben egy 37 négyzetméteres garázs is járt az ingatlanhoz, amikor megvették, épp csak sohasem használták.

Tovább
0

Meseszép otthon 33 M²-en 



kis lakás minilak kis terek maszkulin modern

Meglepően nagy tárolóhellyel és különböző munkaterületekkel rendelkezik ez mindössze 33 négyzetméteres otthon Észak-Kaliforniában - mindene megvan, amire a tulajdonosnak, egy fiatal szabadúszó fotósnak szüksége van.

Tovább
0

Stúdióból buja zöld kertes ház



kis lakás kis terek kertes ház átalakítás felújítás


Ennek az 52 négyzetméteres, buja zöld növényzetbe burkolt madridi háznak az átalakítását egy építészeti stúdió kapta feladatul. A fiatal tulajdonospár egy megkötéssel élt a felújítási munkálatok kapcsán: a festő stúdió régi dolgozószobáját hagyják meg eredeti szerkezetében, ugyanis a ház korábban az egyikük édesapjáé volt.

Tovább
1

Reblog