Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Falak nélkül, 45 m²-en



kis lakás kis terek egy légtér csajos

Kis alapterületű lakásoknál megszokott, hogy a térérzet növelésének érdekében elhagyják a tömör falakat, és valamilyen más térelválasztó megoldással élnek. 45 négyzetméter azonban bőven megengedne egy nappali plusz hálót, akár egy kádas fürdőszobát és külön mellékhelyiséget is, így érdekes kivitelezés ez a falak nélküli enteriőr. És ha a falak elhagyása nem lenne elég, az egész belső tér ragyog a fehér színtől, ami visszaveri a szabadon áramló természetes fényt, ettől még nagyobb és tágasabb a térérzet. Elegáns, kicsit extravagáns, finom, nőies, gyönyörű lett a végeredmény.

Tovább
0

Otthon 11 négyzetméteren



kis lakás kis terek otthonos

Valahányszor mini házakról gyűjtünk képeket, felmerül bennünk, hogy milyen lehet egy ilyen kis dobozban élni, és az alapján értékeljük őket magunkban, hogy mennyire tudjuk elképzelni egy napunkat, hétvégénket benne a képek alapján. És bár tudjuk, hogy sok múlik a fotóson, a kamerán és az utómunkán, ahogy a fényeken is, ez az apró ház megdobogtatta a szívünket. Persze sokat nyom a latban, hogy a ház mobilitását kihasználandó (lévén, hogy kerekeken áll és mozgatható) a környezet is magával ragadó, hiszen ki ne szeretne egy természet által körülölelt, napfényes lakban eltölteni pár napot?

Tovább
0

Térelválasztás üvegfallal 37 m²-en



kis lakás kis terek üvegfal skandináv stílus térelválasztás

Végre egy kis lakás, ahol a térérzetnövelés oltárán nem a sötét színeket áldozták fel a tulajdonosok - gondolhatják többen ennek a svéd otthonnak a képeit nézegetve. Már-már egyértelmű, ha nem kizárólagos megoldása a kisebb alapterületű lakásoknak a natúr színpaletta használata, és sokan ódzkodnak is a csupán fehér szín használatától. Mi nem tartozunk ugyan közéjük, mert kifejezetten szeretjük a világosan ragyogó, üde fehér enteriőröket, mégis be kell látnunk, hogy ez a belső tér kifejezetten jól sikerült, a szürkés-kék színvilág uralma ellenére is.

Tovább
0

Miniotthon egy hajón



kis lakás kis terek hajólak

Bemutatjuk Heidi-Ho-t, a 9 méter hosszú hajólakot, amelyben egyszerre három személy is kényelmesen aludhat. A fedélzet 3,5 méter széles, de 2,5 méteresre szűkíthető - ez azért jó, mert ezzel a csökkentett mérettel és a házikó eltávolításával akár közúti pótkocsiként is használható.

Tovább
0

Jól kihasznált, otthonos 34 m²



kis lakás kis terek skandináv stílus hálógaléria helykihasználás

Bár ennek a stockholmi garzonnak a tulajdonosa kifejezetten kiadás céljából vásárolta a lakást, nemcsak összecsapta a végeredményt, hanem kifejezetten lakályos, élhető és praktikus otthonná varázsolta a felújításra váró alapterületet.

Tovább
0

Reblog