Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Újrakezdés 17 négyzetméteren



kis lakás minilak kis terek mobilház

Festetlen, durva falemezbe burkolt, egyedi külsejével olvad a tájba ez a mindössze 17 négyzetméteres ausztrál otthon. Egy helyi lakos szeretett bele az eredetileg csak kiadásra szánt miniotthonba. Férje halála után tökéletes helyszínnek találta az újrekezdéshez, és azonnal megvásárolta.

Tovább
0

26 m²-es álomházikó



miniotthon mobilház kis terek

A miniotthonok, mobilházak nem titkoltan, elsősorban költséghatékonyságuk miatt élik virágkorukat szerte a világon, ugyanakkor több fontos gondolat is meghúzódik emögött az otthonépítő "irányzat" mögött. A miniházak kivitelezői gyakran hangsúlyozzák a rugalmasságot a karrierváltás terén, valamint az utazás lehetősége miatt is.

Tovább
0

23 négyzetméteres álomház



kis lakás minilak kis terek kis otthon mobilház

Egy mini, mobilházakkal foglalkozó amerikai cég egyik legújabb modellje nagy belmagassággal és hatalmas ablakokkal reflektál a szokásos kis alapterülettel kapcsolatos kihívásokra.

Tovább
0

Mini mobilház, stílusosan



kis lakás minilak kis terek mobilház

A mobilotthonok mellett szól kétségtelenül maga a ház "mobilitása", a lehetőség arra, hogy bármikor gondoljunk egyet, és arrébb költöztessük a kuckónkat, akár egy zöld erdő mellé, akár egy tópartra, hogy úgy utazhassunk valahova nyaralni akár, hogy ne kelljen a szállás miatt aggódnunk. A kis alapterület mellett szól továbbá, hogy rövid idő alatt végezhetünk a kitakarításával, rendben tartásával, valamint hogy a dolgaink, ruháink is mindig kéznél vannak, ráadásul rákényszerítve magunkat, hogy tényleg csak a legszükségesebbeket tároljuk. Mégis csak, ami leginkább egy mobilotthon vásárlása mellett szól tagadhatatlanul, az a költséghatékonyság.

Tovább
2

Reblog