Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Százéves ház Mallorcán, felújítva



felújítás nyaraló

Narancsfák, a medence türkizkék vizén csillámló napsütés, na és persze Mallorca, jöhet? Amióta utazni sem lehet, számomra még inkább felértékelődtek a virtuális séták más tájak szépséges otthonaiban, ezért hoztam nektek is egy kis narancsillat-áztatta nyarat, csak mert inspirálódni mindig jó.

Tovább
0

A tökéletes faház 37 m²-en



kis lakás kis terek nyaraló

Építészek és belsőépítészek által kreált meseházikó lapul egy buja zöld erdő közepén - tökéletes helyszín egy kis kikapcsolódáshoz, megyugváshoz. Inspirációnak sem utolsó, érdemes ötleteket lopni belőle annak, aki épp egy weekendház kialakításán gondolkodik.

Tovább
0

Álomház a Costa Braván



mediterrán álomotthon beköltöznénk nyaraló

Mi nem hiányozhat egy tengerparti házból? A puha homok, a meleg és megnyugtató színek, a modern bútorok, a mezítláb járkálás lehetősége, na és a tengerre nyíló minél szélesebb panoráma. Mindezek megadattak egy négygyermekes családnak, akik egy belsőépítész stúdió által megálmodott, majd megvalósított álomházat vásároltak Spanyolország észak-keleti részén.

Tovább
0

Nyaralóból otthon



nyaraló átalakítás családi ház otthonos

Egy fiatal házaspár úgy döntött, elég a városi nyüzsgésből, és két gyermekükkel az addig csak nyaralóként használt házukba költözött az ausztrál Yallingupba, 300 km-re korábbi lakhelyüktől.

Tovább
0

Meseszép nyaraló Portugáliában



nyaraló fa natúr színek

Fehér, világoskék és sok meleg hatású fa - ez adja ennek a portugál nyaralónak a hívogató és letisztult báját. A lakberendező hölgy nem óvatoskodott a kékkel és azúrral, ahogy egy-egy domináns szín használatával általában szokás, ellenkezőleg: inkább engedte, hogy ellepjék az egész enteriőrt.

Tovább
0

Reblog