Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Okosotthonra vágysz? Ezekre a kütyükre mindenféleképpen szükséged lesz!



Otthonunk kialakítása ma már nem csak az egyszerű alapfunkciók és stílusos dizájn figyelembevételével történik, hiszen a technológia adta lehetőségeknek köszönhetően számos kényelmi és életminőséget javító funkcióval ellátott eszközzel díszíthetjük lakásunkat. A lehetőségek tárháza igencsak nagy, ráadásul folyamatosan növekszik. Mi most a legalapabb okosotthon kiegészítőket gyűjtöttük össze.

Tovább
0

Inspiráló lak, 22 m²-en



kis terek kis lakás mobilotthon minilak

Ez a 22 négyzetméteres miniház olyan utazóknak nyújt átmeneti, komfortos otthont Új-Zélandon, akik hosszabb időszakra szeretnék meglátogatni családjukat vagy barátaikat a festői környzetben. Egy mini-mobilházak építésével foglalkozó cég egyik gyöngyszeme ez a Csendes-óceán déli részére és bujazöld fenyőerdőre néző házikó.

Tovább
0

Pasztell pink és rosegold otthondekor tippek



pasztell színek otthondekor

Bár nem feltétlen feminim egy otthon attól, ha rosegold vagy pasztell pink árnyalatok ütik fel a fejüket az enteriőrben, összességében mégis elmondható, hogy a nőies, csajos vonalat erősíti mindkét szín a lakberendezésben (is).

Tovább
0

26 m²-es álomházikó



miniotthon mobilház kis terek

A miniotthonok, mobilházak nem titkoltan, elsősorban költséghatékonyságuk miatt élik virágkorukat szerte a világon, ugyanakkor több fontos gondolat is meghúzódik emögött az otthonépítő "irányzat" mögött. A miniházak kivitelezői gyakran hangsúlyozzák a rugalmasságot a karrierváltás terén, valamint az utazás lehetősége miatt is.

Tovább
0

Így lesz harmonikus egy otthon a színektől



kis lakás pasztell skandináv stílus otthonos

Az alábbi skandináv otthon anélkül kínál elegendő tárolófelületet, hogy túlzsúfolt lenne, anélkül árad belőle az otthonosság és a stílus, hogy sok dekorációt használna, és anélkül derűs, hogy élénk színeket sorakoztatna fel. Nem meglepő, hogy egy svéd lakberendező munkáját dicséri az egész belső tér.

Tovább
0
«
12345

Reblog