Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

26 m²-es otthon hawaiin



kis terek kis lakás minilak miniotthon helykihasználás

Kékre festett, rétegelt lemezzel burkolt házikó áll Hawaii Kauai szigetének egyik buja zöld növényzettel körbevett, eldugott részén, félhold ablakaival és hívogató teraszával. Az Oázis Miniház egy helyi testvérpár miniház-építő vállakozásának legújabb tagja.

Tovább
0

30 otthonszépítő tipp növényekkel



otthondekor szobanövény inspiráció

Szívesen mondanánk, hogy a jelenlegi helyzetben/időszakban mindenkinek több szabadideje lett, eljött a befelé figyelés, elcsendesedés ideje, de inkább azt a kijelentést látjuk reálisnak, hogy sokaknak keletkezett olyan szabadideje, amit otthon, a négy fal között kénytelen eltölteni, ahelyett, hogy szabadtéri tevékenységeknek, vagy egyszerűen csak bármilyen kimozdulásnak szentelné.

Tovább
0

Otthon 11 négyzetméteren



kis lakás kis terek otthonos

Valahányszor mini házakról gyűjtünk képeket, felmerül bennünk, hogy milyen lehet egy ilyen kis dobozban élni, és az alapján értékeljük őket magunkban, hogy mennyire tudjuk elképzelni egy napunkat, hétvégénket benne a képek alapján. És bár tudjuk, hogy sok múlik a fotóson, a kamerán és az utómunkán, ahogy a fényeken is, ez az apró ház megdobogtatta a szívünket. Persze sokat nyom a latban, hogy a ház mobilitását kihasználandó (lévén, hogy kerekeken áll és mozgatható) a környezet is magával ragadó, hiszen ki ne szeretne egy természet által körülölelt, napfényes lakban eltölteni pár napot?

Tovább
0

Ilyen egy otthonos lakás 46 m²-en



otthonos beton fa elemek

Otthonos lakások kialakítását kapta feladatul egy építészeti stúdió egy korábbi gyárépület területén. Ez az otthon az egyik projektjük - a feladat: negyvenhat négyzetmétert hívogató és meleg hangulatúvá varázsolni, minél inkább egy légtér meghagyására törekedve. A helyiségeket így egyéb térelválasztó megoldásokkal oldották meg.

Tovább
0

Így lesz meleg hatású egy otthon



meleg hatás fa burkolat otthonos modern

Nemrég adta át tulajdonosának ezt a prágai lakást a belsőépítészeti stúdió, miután befejezte a felújítási munkálatokat. A megbízás szerint nemcsak otthonos és hívogató, valamint modern enteriőrt kellett létrehozniuk, de a berendezésnek tükröznie kellett azt is, hogy lakója az utazás szerelmese.

Tovább
0

Reblog