Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Így lesz harmonikus egy otthon a színektől



kis lakás pasztell skandináv stílus otthonos

Az alábbi skandináv otthon anélkül kínál elegendő tárolófelületet, hogy túlzsúfolt lenne, anélkül árad belőle az otthonosság és a stílus, hogy sok dekorációt használna, és anélkül derűs, hogy élénk színeket sorakoztatna fel. Nem meglepő, hogy egy svéd lakberendező munkáját dicséri az egész belső tér.

Tovább
0

Otthon 11 négyzetméteren



kis lakás kis terek otthonos

Valahányszor mini házakról gyűjtünk képeket, felmerül bennünk, hogy milyen lehet egy ilyen kis dobozban élni, és az alapján értékeljük őket magunkban, hogy mennyire tudjuk elképzelni egy napunkat, hétvégénket benne a képek alapján. És bár tudjuk, hogy sok múlik a fotóson, a kamerán és az utómunkán, ahogy a fényeken is, ez az apró ház megdobogtatta a szívünket. Persze sokat nyom a latban, hogy a ház mobilitását kihasználandó (lévén, hogy kerekeken áll és mozgatható) a környezet is magával ragadó, hiszen ki ne szeretne egy természet által körülölelt, napfényes lakban eltölteni pár napot?

Tovább
0

Ilyen egy otthonos lakás 46 m²-en



otthonos beton fa elemek

Otthonos lakások kialakítását kapta feladatul egy építészeti stúdió egy korábbi gyárépület területén. Ez az otthon az egyik projektjük - a feladat: negyvenhat négyzetmétert hívogató és meleg hangulatúvá varázsolni, minél inkább egy légtér meghagyására törekedve. A helyiségeket így egyéb térelválasztó megoldásokkal oldották meg.

Tovább
0

Így lesz meleg hatású egy otthon



meleg hatás fa burkolat otthonos modern

Nemrég adta át tulajdonosának ezt a prágai lakást a belsőépítészeti stúdió, miután befejezte a felújítási munkálatokat. A megbízás szerint nemcsak otthonos és hívogató, valamint modern enteriőrt kellett létrehozniuk, de a berendezésnek tükröznie kellett azt is, hogy lakója az utazás szerelmese.

Tovább
0

Pasztell színek és 40 m²-es kert



pasztell színek felújítás otthonos

Olyan otthonos spanyol házat találtunk az interneten böngészve, hogy azonnal beköltöznénk, ha lehetne, minden négyzetcentiméteréért rajongunk. Lássuk!

Amikor 20 évvel ezelőtt egy házaspár rátalált erre az ingatlanra, az omladozó falak sem vették el a kedvüket a vásárlástól, miután meglátták a hozzá tartotó 40 négyzetméteres kertet. Azonnal neki is láttak a felújítási munkálatoknak - hogy minél több pénzt megtakarítsanak, külső segítség nélkül.

Tovább
0
«
12

Reblog