Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Pasztell pink és rosegold otthondekor tippek



pasztell színek otthondekor

Bár nem feltétlen feminim egy otthon attól, ha rosegold vagy pasztell pink árnyalatok ütik fel a fejüket az enteriőrben, összességében mégis elmondható, hogy a nőies, csajos vonalat erősíti mindkét szín a lakberendezésben (is).

Tovább
0

Így lesz harmonikus egy otthon a színektől



kis lakás pasztell skandináv stílus otthonos

Az alábbi skandináv otthon anélkül kínál elegendő tárolófelületet, hogy túlzsúfolt lenne, anélkül árad belőle az otthonosság és a stílus, hogy sok dekorációt használna, és anélkül derűs, hogy élénk színeket sorakoztatna fel. Nem meglepő, hogy egy svéd lakberendező munkáját dicséri az egész belső tér.

Tovább
0

Belső kétszintes otthon, 49 m²-en



belső kétszint galéria lépcső pasztell

A nagy belmagasságot kihasználandó, ennek a svéd otthonnak az új tulajdonosa vertikális helyhasznosítással álmodta újra az enteriőrt. Szerette volna, ha a konyha és a fürdőszoba az első szinten helyezkedik el, míg egy tágasabb hálószoba egy mini ráadás nappalival a második szintre kerül.

Tovább
0

Rattan, fehér és kék a tengerparti hangulat kulcsa



tengerparti hangulat rattan pasztell

Nem kell a tenger mellett élnünk ahhoz, hogy a tengerpart légies frissességét és laza hangulatát tükrözze otthonunk. Ahogy ez, a Chicago külvárosában található álomlakás is jól mutatja: rattan bútorok, ropogós fehér, meleget sugárzó fa-elemek és tenger inspirálta színek a nyárias életérzés kulcsa.

Tovább
0

Pasztell színek és 40 m²-es kert



pasztell színek felújítás otthonos

Olyan otthonos spanyol házat találtunk az interneten böngészve, hogy azonnal beköltöznénk, ha lehetne, minden négyzetcentiméteréért rajongunk. Lássuk!

Amikor 20 évvel ezelőtt egy házaspár rátalált erre az ingatlanra, az omladozó falak sem vették el a kedvüket a vásárlástól, miután meglátták a hozzá tartotó 40 négyzetméteres kertet. Azonnal neki is láttak a felújítási munkálatoknak - hogy minél több pénzt megtakarítsanak, külső segítség nélkül.

Tovább
0
«
12

Reblog