Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Üveg válaszfal egy skandináv tetőtérben



skandináv stílus tetőtér

Ennek a tetőtéri lakásnak a kialakításánál a legnagyobb kihiívást nem a tetősíkok, hanem a kevés ablak jelentette. Mivel összesen két kis ablakon keresztül jut természetes fény a 48 négyzetmétert felölelő falak közé, ezért nagyon fontos volt, hogy olyan megoldást találjanak a tervezők, amellyel a lehető legkevésbé állják útját.

Tovább
0

11 m²-es otthon Budapesten



kis lakás kis terek lakberendezés skandináv stílus

Volt egyszer egy 11 és egy 27 négyzetméteres lakás egy budapesti, 9. kerületi ház ugyanazon emeletén, egymás mellett. Bár külön nyíló lakások voltak, korábban egy otthonként funkcionáltak - a kisebbik konyhaként, míg a nagyobban kapott helyet a nappali, valamint a háló, ahogy a fürdőszoba és a mellékhelyiség is. Az új tulajdonos azonban úgy döntött, két külön apartmanként szeretné hasznosítani az ingatlanokat, a tervezési munkákkal pedig egy profi lakberendezőt bízott meg.

Tovább
2

Így lesz harmonikus egy otthon a színektől



kis lakás pasztell skandináv stílus otthonos

Az alábbi skandináv otthon anélkül kínál elegendő tárolófelületet, hogy túlzsúfolt lenne, anélkül árad belőle az otthonosság és a stílus, hogy sok dekorációt használna, és anélkül derűs, hogy élénk színeket sorakoztatna fel. Nem meglepő, hogy egy svéd lakberendező munkáját dicséri az egész belső tér.

Tovább
0

21 otthonos Ajándékötlet 10.000 Ft alatt



karácsony ajándékötlet skandináv stílus lakberendezés online mustra

Bár az idei karácsony biztosan más lesz, mint az eddigiek, ajándékozni azért sokan fognak, fogunk, lássuk be. Az alábbi - szubjektív - válogatással azoknak szeretnék segíteni, akik szívesen választanának valamilyen otthonos, lakberendezéssel kapcsolatos ajándékot szeretteiknek, de nem szeretnének sok időt tölteni a kínálat böngészésével, akár online, akár valamelyik bútoráruház helyszínén. Avagy: megnéztem, kiválogattam, hogy neked már ne kelljen.

Következzen a 21 ajándéktipp, kattintható URL-lel, aktuális árral és képekkel 4 hazai bútoráruház kínálatából!

Tovább
0

Térelválasztás régi falécekkel



skandináv stílus vintage retro térelválasztás

Bár alapvetően nem pici otthonról van szó, az ablakok elhelyezkedése miatt mégis kreatív megoldáshoz kellett nyúlnia a lakberendezőnek ennek a skandináv otthonnak a kialakításánál. Mivel az ablaktalan hálórész (vagy nevezzük alkóvnak) eléggé lehangoló kivitelezés lett volna, a tulajdonos örömmel fogadta az egyedi térelválasztó ötletét.

Tovább
0
«
1234

Reblog