Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

30 m²-es, vörös faház, stílusosan



kis lakás kis terek faház skandináv stílus

Egy belsőépítész feleség és a férje hét évvel ezelőtt úgy döntött, megvásárolja egy svéd kis sziget tengerparti részét. A területen roskadozó régi házakat felújították, vagy teljesen lerombolták, és újjáépítették. Ez a kis, 30 négyzetméteres faház az újragondolt otthonok legújabb tagja, és mindössze néhány méterre hever a tengertől.

Tovább
0

Ablakos válaszfal 37 négyzetméteren



kis lakás kis terek térelválasztás skandináv stílus

37 négyzetméterével ugyan nem számít kifejezetten apró lakásnak ez a svéd otthon, de azért ráfér a minél praktikusabb helykihasználás. A világos padló, a fehér falak és bútorok mellett egy kevésbé hétköznapi ötletet is bevetettek a tervezők: az ablak mellé költöztetett hálórészt a konyhától úgy szeparálták, hogy a főzőhelyiség is profitálhasson a természetes fényből, ugyanakkor ne legyen egymástól ajtóval elzárva a két élettér.

Tovább
0

Budapesti 27 m², újragondolva



kis lakás kis terek modern skandináv stílus átalakítás felújítás

Ha egy lakás kicsi, sötét, földszinti, és még az elrendezése is hátrányos, nem sokan szeretnek bele első látásra. Ennek a Budapest belvárosában található, 27 négyzetméteres garzonnak az új tulajdonosai viszont meglátták a lehetőséget a komor falak között, és úgy döntöttek, lakberendező segítségét kérik az új enteriőr kialakításához. A céljuk nem titkoltan rövidtávú kiadás, ennek megfelelően került kialakításra a belső tér.

Tovább
0

Térelválasztás üvegfallal 37 m²-en



kis lakás kis terek üvegfal skandináv stílus térelválasztás

Végre egy kis lakás, ahol a térérzetnövelés oltárán nem a sötét színeket áldozták fel a tulajdonosok - gondolhatják többen ennek a svéd otthonnak a képeit nézegetve. Már-már egyértelmű, ha nem kizárólagos megoldása a kisebb alapterületű lakásoknak a natúr színpaletta használata, és sokan ódzkodnak is a csupán fehér szín használatától. Mi nem tartozunk ugyan közéjük, mert kifejezetten szeretjük a világosan ragyogó, üde fehér enteriőröket, mégis be kell látnunk, hogy ez a belső tér kifejezetten jól sikerült, a szürkés-kék színvilág uralma ellenére is.

Tovább
0

20 konyha a fehér és fa kombinációjában



konyha skandináv stílus inspiráció válogatás

Ha tiszta, üde hatásra törekszünk, érdemes a fehér színhez nyúlnunk, bármilyen helyiség kialakításáról is legyen szó. Ha meleg összhatás a cél, használjuk a fa puhító barnaságát, világostól sötétig, bármilyen árnyalatban. Ha tiszta, ragyogó és otthonos, hívogató konyha a cél, kombináljuk ezt a két színt, és nem lőhetünk mellé!

Tovább
0

Reblog