Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

 A színek pszichológiája - hogyan hatnak ránk?




falszín falfestés színpszichológia

Amikor a ház átalakításáról beszélünk, azonnal a falfestés az,ami eszünkbe jut.Ez egy lényeges döntés, hiszen fontos szerepet játszik a mindennapjainkban. Azon túl, hogy nap mint nap azt nézzük és abban élünk, rengeteg pozitív hatása van ránk.
Sokan nem tudják, de a színeknek külön pszichológiájuk van, amik alapján könnyebb lehet a választásunk, ha a felújítás ezen szakaszához érünk.

Tovább
0

Pasztell pink és rosegold otthondekor tippek



pasztell színek otthondekor

Bár nem feltétlen feminim egy otthon attól, ha rosegold vagy pasztell pink árnyalatok ütik fel a fejüket az enteriőrben, összességében mégis elmondható, hogy a nőies, csajos vonalat erősíti mindkét szín a lakberendezésben (is).

Tovább
0

Vidám otthon 13 négyzetméteren



kis lakás mini otthon kis terek színes otthon helykihasználás

Egy kis nappali, étkezőasztal, konyhasarok, hálószoba, mini fürdőszoba - ez mind megvalósítható 13 négyzetméteren! Ebben a kis, vidám kuckóban legalábbis sikerült mindegyik helyiséget, sarkot kialakítani - méghozzá úgy, hogy a világos színek, a jól bevált fehér burkolatok és melegséget sugárzó fa elemek mellett rengeteg vidám, üde szín is helyet kapott a falak között.

Tovább
0

Belső kétszintes otthon, 49 m²-en



belső kétszint galéria lépcső pasztell

A nagy belmagasságot kihasználandó, ennek a svéd otthonnak az új tulajdonosa vertikális helyhasznosítással álmodta újra az enteriőrt. Szerette volna, ha a konyha és a fürdőszoba az első szinten helyezkedik el, míg egy tágasabb hálószoba egy mini ráadás nappalival a második szintre kerül.

Tovább
0

32 m²-es otthon, üveg tolóajtóval



kis lakás kis terek szín

Ennek a moszkvai kis lakásnak az újratervezéséhez a belsőépítész azt az instrukciót kapta a friss tulajdonosoktól, hogy egy olyan modern és funkcionális enteriőrt alkosson, amit aztán könnyű lesz kiadni - legyen tehát nemcsak praktikus és ötletes, de adjon valami extrát is, amitől kitűnik a többi hirdetés közül.

Tovább
1
«
12

Reblog