Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Pasztell pink és rosegold otthondekor tippek



pasztell színek otthondekor

Bár nem feltétlen feminim egy otthon attól, ha rosegold vagy pasztell pink árnyalatok ütik fel a fejüket az enteriőrben, összességében mégis elmondható, hogy a nőies, csajos vonalat erősíti mindkét szín a lakberendezésben (is).

Tovább
0

Pasztell színek és 40 m²-es kert



pasztell színek felújítás otthonos

Olyan otthonos spanyol házat találtunk az interneten böngészve, hogy azonnal beköltöznénk, ha lehetne, minden négyzetcentiméteréért rajongunk. Lássuk!

Amikor 20 évvel ezelőtt egy házaspár rátalált erre az ingatlanra, az omladozó falak sem vették el a kedvüket a vásárlástól, miután meglátták a hozzá tartotó 40 négyzetméteres kertet. Azonnal neki is láttak a felújítási munkálatoknak - hogy minél több pénzt megtakarítsanak, külső segítség nélkül.

Tovább
0

Őszi hangulat a lakberendezésben: burgundi



színek ősz évszak

Ahelyett, hogy sajnálnánk, amiért hamarosan beköszönt, nézzük inkább a közeledő ősz jó oldalát: bekuckózós, puha párnákkal, takarókkal melegedős, meghitt és otthonos, sőt, kifejezetten hangulatos lehet a nyárt hamarosan felváltó évszak.

Tovább
0

Meseszép nyaraló Portugáliában



nyaraló fa natúr színek

Fehér, világoskék és sok meleg hatású fa - ez adja ennek a portugál nyaralónak a hívogató és letisztult báját. A lakberendező hölgy nem óvatoskodott a kékkel és azúrral, ahogy egy-egy domináns szín használatával általában szokás, ellenkezőleg: inkább engedte, hogy ellepjék az egész enteriőrt.

Tovább
0

Reblog