Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

20+1 tetőtéri szoba, otthonosan



tetőtér hálószoba

A tetőtéri helyiségek kialakítása ugyan sokszor kihívást jelent, cserébe viszont kreatív, egyedi megoldásokra is lehetőséget nyújt. A nem függőleges falsíkokhoz igazítani nem olyan egyszerű például a bútorokat, de ha ezen túl tud lépni az ember, máris a helyiség kuckós, otthonos hangulatára fókuszálhat. Tény, hogy nem lehet a párkányra muskátlit vagy orchideákat pakolni, nem lehet függönyt tenni az ablakok elé; ellenben a tetőablakon át láthatjuk az eget, a lustán vánszorgó vagy épp egymást sebesen tologató bárányfelhőket.

Tovább
0

Üveg válaszfal egy skandináv tetőtérben



skandináv stílus tetőtér

Ennek a tetőtéri lakásnak a kialakításánál a legnagyobb kihiívást nem a tetősíkok, hanem a kevés ablak jelentette. Mivel összesen két kis ablakon keresztül jut természetes fény a 48 négyzetmétert felölelő falak közé, ezért nagyon fontos volt, hogy olyan megoldást találjanak a tervezők, amellyel a lehető legkevésbé állják útját.

Tovább
0

Tetőtérben, 32 négyzetméteren



kis lakás kis terek galéria tetőtér

Ennek a kis, tetőtéri lakásnak az új tulajdonosai egy belsőépítész stúdiót bíztak meg az átalakítási munkálatokkal Spanyolországban. A fiatal pár egy bohém hangulatú városi kuckót szeretett volna a korábban elhanyagolt, sötét lakás falai közé varázsolni, és a hozzáértő csapat segítségével sikerült is az álmuk.

Tovább
0

Reblog