Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Szépséges előszobák



előszoba inspiráció válogatás

Az első dolog, amivel egy otthonba lépve találkozunk, az előszoba. Az első benyomás márpedig az egész lakásról alkotott képünkért, az enteriőr hangulatáért, összhatásáért is felelős - érdemes tehát odafigyelnünk erre a -legtöbbször- kis vagy éppen szűkös helyiségre is. Legyen hely, ahol az ember leveheti a cipőjét kényelmesen, legyen hely a kabátoknak az akasztón, legyen hely a táskáknak, ernyőknek - de legyen dekoratív, hívogató is az előszobánk.

Tovább
0

20 konyha a fehér és fa kombinációjában



konyha skandináv stílus inspiráció válogatás

Ha tiszta, üde hatásra törekszünk, érdemes a fehér színhez nyúlnunk, bármilyen helyiség kialakításáról is legyen szó. Ha meleg összhatás a cél, használjuk a fa puhító barnaságát, világostól sötétig, bármilyen árnyalatban. Ha tiszta, ragyogó és otthonos, hívogató konyha a cél, kombináljuk ezt a két színt, és nem lőhetünk mellé!

Tovább
0

25 dekoráció égősorból



karácsony dekoráció válogatás égősor

Nem titok, hogy szívből szeretjük az égősor-dekorációkat, minden évben elő is vesszük ezeket, de nem véletlenül: mindig van új inspiráció, amiből ötletet lehet meríteni. Böngésztünk egy kicsit (na jó, nem is olyan keveset) az interneten, milyen csillogó, meleget sugárzó, otthonos megoldások is vannak erre az egyszerű, de annál hatásosabb dekorkellékre. Jöjjenek hát a világító otthondíszek kreatív megoldásai, hangolódásra fel!

Tovább
0

25 különleges konyhacsempe



konyha konyhacsempe válogatás

Konyhánk hangulata nagyban függ a helyiségben használt hidegburkolatoktól, különösen a fali csempékre igaz ez; ezért is fontos, hogy körültekintően válasszuk ki őket. Egyre egyedibb, különlegesebb palettából válogathat, aki konyhafelújításra adja a fejét, nemcsak a színeket, de a formákat, méreteket, anyagokat is tekintve. Bár egy-egy merész, markáns árnyalat, forma csábító lehet, különösen, ha maga a konyhabútor és a padlóburkolat/járólap letisztult, visszafogott és egyszerű, gondoljunk arra is, hogy öt-tíz évvel később is tudnánk-e szeretni az összhatást.

Tovább
0

Reblog