Teljesen felszerelt konyha, munkalappal és tárolófelületekkel, valamint elegendő hellyel egy étkezőnek is + tágas háló + kényelmes kis fürdőszoba, mindez 22 négyzetméteren. Cserébe egy dologról azonban lemondtak a tulajdonosok, méghozzá a nappaliról, ami - lássuk be - egy lakás szinte legfontosabb pontja. 

 

Oké, tévé van a hálóban, de a falnak támaszkodva kell ülnie az embernek, ha tényleg nézni is szeretné - én mondjuk nem is vagyok a hálószobában tévézés híve, de ha már ott van, akkor legyen kényelmes.  

A konyha valóban tágas, de ennyi erővel elbírt volna talán egy amerikai konyhás nappalit is az elrendezés. Ettől függetlenül valóban szép, stílusos, otthonos és modern, visszafogott és letisztult, döntse el mindenki, érdemes volt-e bevállalni egy ilyen kompromisszumot a nagyobb helyért!

Itt lehetett volna a kis kanapés kuckó, a konyhapult pedig lehetett volna fele ekkora, egy kis konyhasarokként, egy stílusos, a munkalaphoz illő fa (vagy akár fehérre festett) választóelemmel szeparálva a tévétől. Mert tévé ugye kell a nappaliba, és máshol nem adta volna magát a falfelület az ülőkuckóval szemben. Hacsak nem kissé ferdén forgatva a szófát, szemben az oroszlán képes fallal:

Na de így sem lett rossz azért:

Egy lakályos hálószoba, hófehár padlóval és okosan választott tükrös ajtós gardróbszekrénnyel.

WC, zuhanyzó és mosdó egyben: 


Tetszett a bejegyzés? Ha igen, itt követheted a blogot facebook-on!
 

Képek forrása: itt.