Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Miniotthon kompromisszumok nélkül



miniotthon miniház kis terek

Akármilyen népszerű és költséghatékony megoldás is, a miniház általában mégiscsak egyet jelent a megalkuvással. Ha egy akkora otthonba akar valaki mindent bezsúfolni, ami elég kicsi ahhoz, hogy egy teherautó húzza maga után, szigorú döntéseket kell meghoznia arról, hogy mi az, ami fontos és mi az, ami elengedhető az életében.

Tovább
0

Térelválasztás régi falécekkel



skandináv stílus vintage retro térelválasztás

Bár alapvetően nem pici otthonról van szó, az ablakok elhelyezkedése miatt mégis kreatív megoldáshoz kellett nyúlnia a lakberendezőnek ennek a skandináv otthonnak a kialakításánál. Mivel az ablaktalan hálórész (vagy nevezzük alkóvnak) eléggé lehangoló kivitelezés lett volna, a tulajdonos örömmel fogadta az egyedi térelválasztó ötletét.

Tovább
0

A tökéletes faház 37 m²-en



kis lakás kis terek nyaraló

Építészek és belsőépítészek által kreált meseházikó lapul egy buja zöld erdő közepén - tökéletes helyszín egy kis kikapcsolódáshoz, megyugváshoz. Inspirációnak sem utolsó, érdemes ötleteket lopni belőle annak, aki épp egy weekendház kialakításán gondolkodik.

Tovább
0

Vidám otthon 13 négyzetméteren



kis lakás mini otthon kis terek színes otthon helykihasználás

Egy kis nappali, étkezőasztal, konyhasarok, hálószoba, mini fürdőszoba - ez mind megvalósítható 13 négyzetméteren! Ebben a kis, vidám kuckóban legalábbis sikerült mindegyik helyiséget, sarkot kialakítani - méghozzá úgy, hogy a világos színek, a jól bevált fehér burkolatok és melegséget sugárzó fa elemek mellett rengeteg vidám, üde szín is helyet kapott a falak között.

Tovább
0

Garázsból minilak



kis lakás kis terek átalakítás felújítás garázs alvógaléria

Egy évvel otthona megvásárlása után egy floridai tulajdonos pár úgy döntött, ideje hozzányúlni a kertben elhanyagoltan álló garázshoz, és egy csendes kis olvasó-vendégházzá alakítani. A házukhoz plusz életteret a limitált hely miatt nem tudtak toldani, ellenben egy 37 négyzetméteres garázs is járt az ingatlanhoz, amikor megvették, épp csak sohasem használták.

Tovább
0

Reblog