home office

Egyre gyakoribb jelenség hazai viszonylatban is az otthoni munkavégzés fogalma, amikor a dolgozósarkot, szobát az otthon részeként kell kialakítani, amihez nem árt, ha néhány fontos szempontot figyelembe veszünk.

 

Az egyik ilyen a természetes fényforrás, ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni: ha megvan a megfelelő, elegendő fény a helyiségben, ahol tartózkodunk, több energiánk van, jobb a hangulatunk, így érthető módon a munka is jobban megy, kreatívabbak vagyunk, hatékonyabban tudunk dolgozni.  

home office

Legyen körülöttünk rend, az asztalt, akármilyen kicsi is adott esetben, tartsuk tisztán, szinte üresen, ne zsúfoljuk tele haszontalan tárgyakkal, inkább szerezzünk be tárolódobozokat, kosarakat magunk köré, és azokba tegyük azt, amit épp nem használunk. 

home office

Legyen inspiráló a környezet, kényelmes, otthonos a home office-unk! Persze ne legyen túl kényelmes, egy kanapén vagy puha párnák közt inkább pihenni vagyunk hajlamosak, de az ülőhely fontos (vagy szerezzünk be állítható asztalt), ahogy az is sokat számít, milyen színekkel, kiegészítőkkel vesszük körül magunkat az otthoni munkavégzésünk helyén. Jöhetnek a kedvenc színek, egyre viszont itt is figyelünk, a harmónia, letisztultság ugyanúgy fontos, mint bármely másik helyiség kialakításánál. 

Az alábbi válogatásban ezeknek a szempontoknak megfelelő home office-okat gyűjtöttünk össze, inspirációul!

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!
 

Képek forrása: itt, itt és itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!