Ebben a spanyol garzonban a 4 méteres belmagasság adta lehetőségeket használták ki a funkcionális tér maximalizálására, méghozzá egészen egyedi módon. 

 

A század végén épült házban megbújó garzon tervezői több szint kialakításával igyekeztek létrehozni minél több hasznosítható felületet: a lakás életterébe a konyhán keresztül vezet az út, ami egyébként pont a fürdőszoba tetején ül.  

Maradtak a jól bevált fehér szín dominanciájánál, kis tereknél ez nem meglepő, akármennyire is egyszerű és monoton lehet, mégis csak növeli optikailag a térérzetet. Ezen kívül kitűnően visszaveri a kis tetőablakon beáramló természetes fényt is, derítve ezzel a hatást. A fehér szín ridegségét ellensúlyozandó, finom melegséget kölcsönöz az enteriőrnek  a sok vidám szín, amely főleg a kiegészítőkben köszön vissza. A lakás közepén helyezkedik el a nappali, ahonnan a hálószobába lefelé, a dolgozó részhez felfelé vezet az út.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebookon!

Képek forrása: itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!