Egy 1895-ben épült, viktoriánus parasztház padlásterében rejlő lehetőségek és az onnan nyíló lenyűgöző panoráma felkeltette a tulajdonosok érdeklődését. A tetőtérben ekkor azonban se szigetelés, se fűtés nem volt, a padló állapota pedig a felújítással megbízott csapatot is megijesztette. A másik probléma, ami megoldhatatlannak tűnt a család számára, hogy mindössze egy  aprócska, keskeny lépcső vezetett fel oda, sőt, ezt tetézendő: még denevérek is lakták. 

ELŐTTE:

Nézzük, mi lett belőle!

UTÁNA:

Az átalakító stúdió munkatársai egy nem használt kis hálószoba helyén építették meg a kényelmes közlekedésre alkalmas lépcsőfeljárót..

.. a szoba maradék részén pedig egy átjáró-gardróbot alakítottak ki.

A felújítási munkálatokat vezető építész elmondása szerint nem kellett megemelniük a tetőt, hozzáadniuk tetősíkablakot, vagy bármi más módon új teret nyerniük, csak a padlás nyújtotta eredeti teret használták.

Az új tetőtér kialakításában nagy része volt a tulajdonosoknak is, és igazán elégedettek az eredménnyel. 

Már van szigetelés, fűtés - denevérek pedig már nincsenek.

Van azonban kényelmes olvasó-kuckó és beépített könyvespolcok:

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebookon!