Egy helyiség felújítása legtöbbször sok tervezést, nyűgöt és munkát jelent, nem beszélve a stresszről, ami vele járhat. Ha van viszont egy kreatív elképzelés is az átalakítási folyamat mögött, az jelentősen megkönnyíti a dolgot - nem beszélve az eredményről, amiért végül megéri a sok vesződés. És ugyan sok múlik a kiegészítőkön, bútorokon is, jelentős változást érhetünk el már egy-egy fal új színűre festésével is. 

 

A Boston-i lakásából dolgozó Sara imád társasági életet élni, otthona azonban egyáltalán nem tükrözte vidám, pörgős egyéniségét. Olyan helyiséget akart, amiben nem csak jól érzi magát, de inspirálóan hathat rá mindennap. Így egy belsőépítész segítségét kérte, hogy stílusossá, modernebbé varázsolja a kicsit régimódi enteriőrt.

 

A szakember azt tűzte ki a tulajdonos lány első feladatául, hogy váljon meg a nem oda illő tárgyaktól. Sara ugyanis abba a gyakori hibába esett, miszerint sok túl kicsi elemet zsúfolt be egy kis helyre. A korábbi kétszemélyes kanapé és fotel helyett például egy nagy kanapé kaphatott helyet, ami funkciójában és esztétikumában is jobb választás.

Sőt, így még egy mini étkező rész is elfért a sarokban.

A falak halvány kékes-szürke árnyalatot kaptak, ez a megfelelő színekkel kombinálva letisztult, elegáns, friss hatást kölcsönöz a szobának, míg a korábbi, bézses színvilág fakóvá tette a nappalit.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebook-on!

Képek forrása: itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!