Az énekesnő stílusos penthouse-a üvegezett, nap áztatta belső terekkel és hatalmas, New Yorkra néző teraszokkal büszkélkedhet. Nézzünk körül az R&B sztár városi szentélyében!

A drámai, kiállítóterem hatású előtér után a fényűző nappali következik, luxus-csillárral, márvány borítású kandallóval, valamint monumentális kanapékkal.

A lenyűgöző penthouse 2010 februárjáig egyébként Lenny Kravitz tulajdona volt, ekkor vette meg tőle Alicia és férje, közel 13 millió dollárért, majd két évvel később kisebb átalakítások után már 18 millió dollárért próbálták eladni. Mivel a luxuslakás még 2013 elején sem kelt el, 3 millió dollárt engedtek az árából. A kulcsos lifttel megközelíthető otthonban egy hatalmas konyha, egy médiaszoba, öt háló-, valamint négy fürdőszoba található, további négy illemhellyel. 

Az üveggel körülvett étkezőt könnyedén átjárja a természetes fény. 

A modern konyhában rozsdamentes acél berendezés, márvány pult és egy nagyobb tárolóhelyiség található - a "kamra" még a sztárok otthonából sem hiányozhat. 

A lakáson belül van egy külön magánlakosztály is, spa részleggel, külön öltözővel, na és persze egy magánterasszal. Az i-re pedig a lebegő hatású üveg lépcsősor teszi fel a pontot.

Egy "kis" zuhanyzó:


Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot a facebookon!


Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!