Amikor Leanne és Brad, egy belső építészetre szakosodott kreatív ügynökség alapítói összeházasodtak, új otthon után néztek. Eredeti terveik szerint albérletet kerestek, viszont a nagy nézelődés során egy 1907-es építésű iskolaépületbe botlottak, és egyetértettek a benne rejlő lehetőségek kapcsán - pár nappal később pedig már ajánlatot is tettek rá.  

 

Hasonló ízlésük találkozásának pedig egy kreatív, otthonos, derűs ház lett az eredménye. Nézzünk körbe egy kicsit!

A régi konyha:

És az újraálmodott verzió:

Metrócsempék, sötét fugával, fehér falak és szekrények, valamint sötét padló, a kontraszt kedvéért. Konyhaszigetként egy régi pékség asztala, valamint fonott kosarak szolgálnak, a bárszéket leselejtezve, a szemétben találták.

A korábbi mennyezet és giszkartonfalak elmozdításakor vastag tetőgerendákra bukkantak, ezeket fehérre, a fenyő padlót pedig felcsiszolás után ébenfeketére festették. Íme, a korábbi étkező:

És az új, a tulajdonosokkal:

A sötét, régies nappaliból világos, otthonos és hívogató helység lett. Előtte:

Utána:

Hálószoba régen.

És most:

Gardróbbal kiegészítve:

A fürdőszoba előtte: 

És utána. A második emelet bejáró részével kibővítve sokkal nagyobb területen volt lehetőségük megvalósítani az álom-fördőszobájukat:

A vendégszoba korábban:

A fal kibontásával plusz helyhez jutottak, így a vendégsarokban kétfunkciós szobát is ki tudtak alakítani. A dolgozó-, és háló részt egy ikeás függönnyel választották el, vizuálisan pedig különböző falfelülettek bontották ketté - az egyik falat a sötét táblafesték, míg a másikat fehérre festett lambéria borítja. Mindkét színhez jól illik a sötét padló.

A lépcsőfeljáró alatti kihasználatlan részben egy kézmosós wc-t hoztak létre.

Ha tetszett a bejegyzés, ide kattintva követheted a blogot facebook-on!

Képek forrása: itt.

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!