Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Hasznos tippek kis fürdőszobához



fürdőszoba kis terek kis fürdőszoba

Kreatívkodhatunk a csempékkel, mintákkal, formákkal és színekkel, jól jöhetnek a tükrök, a praktikus és szűk helyen is elférő szekrények - ami biztos, hogy kulcsfontosságú egy kis fürdőszoba kialakításánál, az a jó elrendezés. Ha ez megvan, és igyekeztünk minden négyzetcentimétert praktikusan felhasználni, jöhetnek az optikai trükkök.

Tovább
0

25 skandináv őszi enteriőr



skandináv stílus ősz

Puha, kötött pléd a kanapén, duci, plüssbársony díszpárnák, fehér műszőrme a karosszéken, szárazvirágok egy geometrikus formájú vázában, harsányzöld növények zsákkaspóban, vastag, süppedős szőnyeg a fapadlón - gyakran visszaköszönő elemei ezek a manapság is nagy népszerűségnek örvendő lakberendezési trendnek. És nem véletlenül, a skandinávok szinte az év minden napján igyekeznek kihasználni a napfényes órák szűkös repertoárját, így nagy rutinjuk van benne; érdemes tőlük a kissé komorabb őszi napokra is ellesni a stílus jellemzőit.

Tovább
1

Így lesz kuckózós hangulatú a háló



ősz inspiráció hálószoba

Kézben egy csésze habos kávé egy hűvös reggelen, ölben egy könyv lefekvés előtt, miközben az ablakon az eső dobol, lábak pedig a puha, meleg takaró alatt - ilyen pillanatokkal könnyebb szeretni az őszt a hálószobából. Adjuk meg magunkat a szép lassan mindennapokban eluralkodó évszaknak, és alakítsuk ki úgy a hálószobánk berendezését, hogy tükrözze mindazt, amiért kedvelhetjük ezt az avarsárga néhány hónapot!

Tovább
0

Őszi hangulat a lakberendezésben: burgundi



színek ősz évszak

Ahelyett, hogy sajnálnánk, amiért hamarosan beköszönt, nézzük inkább a közeledő ősz jó oldalát: bekuckózós, puha párnákkal, takarókkal melegedős, meghitt és otthonos, sőt, kifejezetten hangulatos lehet a nyárt hamarosan felváltó évszak.

Tovább
0
12
»

Reblog