Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Sztárház szemle – Jason Statham



Egyszerű, de nagyszerű - ez a mondat jellemzi Jason Statham gyönyörűséges, tengerparti otthonát. A híres színész nem túl magamutogatós - legalábbis a házában nem így gondolkodik.

sztárház

A minimalizmusban és a természetességben hisz, a fa játszik főszerepet a gyönyörű házában. Fából készült a kanapé, az asztalok, a falak, szekrények, az ágyak. A fehér falak és a sötétebb, fa bútorok tökéletes harmóniát sugároznak.

Tovább
0

A legmenőbb konténerházak - tuti beköltöznél!



konténerház

Már fiatal korunkban álmodoztunk arról, hogy milyen lenne egy saját birodalom, amit úgy rendezel be, ahogyan akarsz és te felelsz érte, de ezek a vágyálmok addig tartottak, amíg rá nem jöttünk, hogy mennyibe is kerül egy saját kis kuckó.
Nagyon nehéz elindulni manapság a különköltözés útján, főleg az anyagi dolgok miatt..
Pár éve azonban reményt keltett egy sokkal olcsóbb, de lakható technika: a konténerház.

Tovább
0

26 m²-es álomházikó



miniotthon mobilház kis terek

A miniotthonok, mobilházak nem titkoltan, elsősorban költséghatékonyságuk miatt élik virágkorukat szerte a világon, ugyanakkor több fontos gondolat is meghúzódik emögött az otthonépítő "irányzat" mögött. A miniházak kivitelezői gyakran hangsúlyozzák a rugalmasságot a karrierváltás terén, valamint az utazás lehetősége miatt is.

Tovább
0

23 négyzetméteres álomház



kis lakás minilak kis terek kis otthon mobilház

Egy mini, mobilházakkal foglalkozó amerikai cég egyik legújabb modellje nagy belmagassággal és hatalmas ablakokkal reflektál a szokásos kis alapterülettel kapcsolatos kihívásokra.

Tovább
0

Miniotthon kompromisszumok nélkül



miniotthon miniház kis terek

Akármilyen népszerű és költséghatékony megoldás is, a miniház általában mégiscsak egyet jelent a megalkuvással. Ha egy akkora otthonba akar valaki mindent bezsúfolni, ami elég kicsi ahhoz, hogy egy teherautó húzza maga után, szigorú döntéseket kell meghoznia arról, hogy mi az, ami fontos és mi az, ami elengedhető az életében.

Tovább
0

Reblog