Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Stúdióból buja zöld kertes ház



kis lakás kis terek kertes ház átalakítás felújítás


Ennek az 52 négyzetméteres, buja zöld növényzetbe burkolt madridi háznak az átalakítását egy építészeti stúdió kapta feladatul. A fiatal tulajdonospár egy megkötéssel élt a felújítási munkálatok kapcsán: a festő stúdió régi dolgozószobáját hagyják meg eredeti szerkezetében, ugyanis a ház korábban az egyikük édesapjáé volt.

Tovább
1

30 m²-es, vörös faház, stílusosan



kis lakás kis terek faház skandináv stílus

Egy belsőépítész feleség és a férje hét évvel ezelőtt úgy döntött, megvásárolja egy svéd kis sziget tengerparti részét. A területen roskadozó régi házakat felújították, vagy teljesen lerombolták, és újjáépítették. Ez a kis, 30 négyzetméteres faház az újragondolt otthonok legújabb tagja, és mindössze néhány méterre hever a tengertől.

Tovább
0

Mini mobilház, stílusosan



kis lakás minilak kis terek mobilház

A mobilotthonok mellett szól kétségtelenül maga a ház "mobilitása", a lehetőség arra, hogy bármikor gondoljunk egyet, és arrébb költöztessük a kuckónkat, akár egy zöld erdő mellé, akár egy tópartra, hogy úgy utazhassunk valahova nyaralni akár, hogy ne kelljen a szállás miatt aggódnunk. A kis alapterület mellett szól továbbá, hogy rövid idő alatt végezhetünk a kitakarításával, rendben tartásával, valamint hogy a dolgaink, ruháink is mindig kéznél vannak, ráadásul rákényszerítve magunkat, hogy tényleg csak a legszükségesebbeket tároljuk. Mégis csak, ami leginkább egy mobilotthon vásárlása mellett szól tagadhatatlanul, az a költséghatékonyság.

Tovább
2

Díszpárna karácsonyra - hazai online körkép



hazai kínálat otthondekor dekoráció díszpárna ajándékötlet online körkép

Karácsonyi ajándékokat böngészhetünk már szerencsére online is, lakberendezési tárgyakat, főleg dísztárgyakat csomagolni a fa alá pedig mindig hálás ötlet. A téli hidegben pedig különösen jó érzés egy-egy puha, ölelnivaló párnával melegedni a kanapén, ezért körbenéztünk az interneten a nagyobb lakberendezési áruházak díszpárnakínálatát összehasonlítva.

Tovább
0

Nyaralóból otthon



nyaraló átalakítás családi ház otthonos

Egy fiatal házaspár úgy döntött, elég a városi nyüzsgésből, és két gyermekükkel az addig csak nyaralóként használt házukba költözött az ausztrál Yallingupba, 300 km-re korábbi lakhelyüktől.

Tovább
0
123
»

Reblog