Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Szépséges előszobák



előszoba inspiráció válogatás

Az első dolog, amivel egy otthonba lépve találkozunk, az előszoba. Az első benyomás márpedig az egész lakásról alkotott képünkért, az enteriőr hangulatáért, összhatásáért is felelős - érdemes tehát odafigyelnünk erre a -legtöbbször- kis vagy éppen szűkös helyiségre is. Legyen hely, ahol az ember leveheti a cipőjét kényelmesen, legyen hely a kabátoknak az akasztón, legyen hely a táskáknak, ernyőknek - de legyen dekoratív, hívogató is az előszobánk.

Tovább
0

20 konyha a fehér és fa kombinációjában



konyha skandináv stílus inspiráció válogatás

Ha tiszta, üde hatásra törekszünk, érdemes a fehér színhez nyúlnunk, bármilyen helyiség kialakításáról is legyen szó. Ha meleg összhatás a cél, használjuk a fa puhító barnaságát, világostól sötétig, bármilyen árnyalatban. Ha tiszta, ragyogó és otthonos, hívogató konyha a cél, kombináljuk ezt a két színt, és nem lőhetünk mellé!

Tovább
0

25 skandináv karácsonyi dekorötlet



karácsony ünnepi dekor inspiráció skandináv stílus

Meleg, ünnepi hangulatot sugárzó girland, gyertyák és mécsesek az ablakban, pasztell színekben pompázó asztalteríték, zöld, gyantaillatú fenyőág és csillagok - van mit elleseni a skandináv stílus ünnepi dekorációiból. Az alábbi összeállításban a téli, adventi időszakra hangoló, jól eltalált otthondekorációkat válogattunk, inspirációul a karácsonyi készülődéshez.

Tovább
0

25 variáció U-alakú konyhára



konyha inspiráció l-alakú konyha

A rendelkezésre álló tér formája, adottságai nagyban befolyásolják a konyhánk kinézetét, így érdemes az adott elrendezéshez igazítani a stílusát is, hogy ne csak praktikus, de kényelmes, hívogató is legyen a végeredmény.

Tovább
0

Így lesz kuckózós hangulatú a háló



ősz inspiráció hálószoba

Kézben egy csésze habos kávé egy hűvös reggelen, ölben egy könyv lefekvés előtt, miközben az ablakon az eső dobol, lábak pedig a puha, meleg takaró alatt - ilyen pillanatokkal könnyebb szeretni az őszt a hálószobából. Adjuk meg magunkat a szép lassan mindennapokban eluralkodó évszaknak, és alakítsuk ki úgy a hálószobánk berendezését, hogy tükrözze mindazt, amiért kedvelhetjük ezt az avarsárga néhány hónapot!

Tovább
0

Reblog