Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

10+1 tipp, amivel újjávarázsolhatod az otthonod



felújítás inspiráció

Ahhoz, hogy egy helyiségnek új külsőt kölcsönözzünk, nincs szükség minden esetben nagy változtatásokra. Már apróságokkal is jelentős változást érhetünk el: egy új falszínnel (vagy akár falrészlettel) szobanövényekkel, fali dekorációkkal, eltérő színű vagy mintázatú textilekkel, függönnyel vagy egyéb kiegészítőkkel. Összegyűjtöttem 10+1 inspiráló megoldást a helyiségek újragondolásához, remélem, segít nektek is néhány ötlettel!

Tovább
0

Tengerparti hangulat otthon 



tengerpart inspiráció nyár hangulat

Fa polcok, rattan bútorok, bézs és natúr színek tengerkék árnyalatokkal ötvözve, díszpárnák, szőnyegek, puha textilek és persze fali dekorációk is segíthetik a tengerparti hangulat elérését otthonunkban.

Tovább
1

20 variáció kis erkélyre



Pici az erkély? Nem érdemes bánkódni miatta! Sokkal többet ki lehet hozni egy kis alapterületű szabad térből, mint elsőre gondolnánk. Fontos a jó elrendezés, a praktikus helykihasználás és a pici, de jól variálható/elrejthető vagy épp többfunkciós elemek, de sokat jelent egy jól megválasztott dekor-, és egyben használati tárgy is, mint egy mintás díszpárna, kényelmes ülőkuckó vagy épp egy hinta.

Tovább
0

30 otthonszépítő tipp növényekkel



otthondekor szobanövény inspiráció

Szívesen mondanánk, hogy a jelenlegi helyzetben/időszakban mindenkinek több szabadideje lett, eljött a befelé figyelés, elcsendesedés ideje, de inkább azt a kijelentést látjuk reálisnak, hogy sokaknak keletkezett olyan szabadideje, amit otthon, a négy fal között kénytelen eltölteni, ahelyett, hogy szabadtéri tevékenységeknek, vagy egyszerűen csak bármilyen kimozdulásnak szentelné.

Tovább
0

Munka otthonról: 30 home office-ötlet kis helyre



kis terek kis lakás inspiráció home office dolgozósarok

Egyre többen dolgoznak otthonról; van, akinek ez átok, és van, akinek áldás. Van, akinek van is gyakorlata benne már, van, aki most végzi a munkáját az otthonából először. Mi kifejezetten szeretjük a home office-t, de nem csak azoknak szeretnénk inspirációt adni ezzel a bejegyzéssel, akik kreatívvá, hívogatobbá akarják tenni a dolgozósarkukat, és meglátják benne a szépséget, hanem azoknak is szeretnénk segíteni, akik nem szívesen alakítják át az étkezőasztal egy részét vagy a hálószoba egyik sarkát munkaállomássá.

Tovább
0
«
123

Reblog