Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

32 m²-es otthon, üveg tolóajtóval



kis lakás kis terek szín

Ennek a moszkvai kis lakásnak az újratervezéséhez a belsőépítész azt az instrukciót kapta a friss tulajdonosoktól, hogy egy olyan modern és funkcionális enteriőrt alkosson, amit aztán könnyű lesz kiadni - legyen tehát nemcsak praktikus és ötletes, de adjon valami extrát is, amitől kitűnik a többi hirdetés közül.

Tovább
1

Budapesti 27 m², újragondolva



kis lakás kis terek modern skandináv stílus átalakítás felújítás

Ha egy lakás kicsi, sötét, földszinti, és még az elrendezése is hátrányos, nem sokan szeretnek bele első látásra. Ennek a Budapest belvárosában található, 27 négyzetméteres garzonnak az új tulajdonosai viszont meglátták a lehetőséget a komor falak között, és úgy döntöttek, lakberendező segítségét kérik az új enteriőr kialakításához. A céljuk nem titkoltan rövidtávú kiadás, ennek megfelelően került kialakításra a belső tér.

Tovább
0

Munka otthonról: 30 home office-ötlet kis helyre



kis terek kis lakás inspiráció home office dolgozósarok

Egyre többen dolgoznak otthonról; van, akinek ez átok, és van, akinek áldás. Van, akinek van is gyakorlata benne már, van, aki most végzi a munkáját az otthonából először. Mi kifejezetten szeretjük a home office-t, de nem csak azoknak szeretnénk inspirációt adni ezzel a bejegyzéssel, akik kreatívvá, hívogatobbá akarják tenni a dolgozósarkukat, és meglátják benne a szépséget, hanem azoknak is szeretnénk segíteni, akik nem szívesen alakítják át az étkezőasztal egy részét vagy a hálószoba egyik sarkát munkaállomássá.

Tovább
0

Mobilfal 30 m²-en



kis lakás kis terek praktikus kialakítás mobilfal

30 négyzetméter elég kicsi alapterület egy otthonnak, így minden praktikus és kreatív megoldásnak helye van az enteriőr kialakításánál. Ennek az olasz kis lakásnak az újratervezésénél a belsőépítészek egy innovatív és modern megoldással éltek: egy kerekeken gurítható mobilfal segít a térelválasztásban.

Tovább
0

Mini mobilház, stílusosan



kis lakás minilak kis terek mobilház

A mobilotthonok mellett szól kétségtelenül maga a ház "mobilitása", a lehetőség arra, hogy bármikor gondoljunk egyet, és arrébb költöztessük a kuckónkat, akár egy zöld erdő mellé, akár egy tópartra, hogy úgy utazhassunk valahova nyaralni akár, hogy ne kelljen a szállás miatt aggódnunk. A kis alapterület mellett szól továbbá, hogy rövid idő alatt végezhetünk a kitakarításával, rendben tartásával, valamint hogy a dolgaink, ruháink is mindig kéznél vannak, ráadásul rákényszerítve magunkat, hogy tényleg csak a legszükségesebbeket tároljuk. Mégis csak, ami leginkább egy mobilotthon vásárlása mellett szól tagadhatatlanul, az a költséghatékonyság.

Tovább
2

Reblog