Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Pasztell pink és rosegold otthondekor tippek



pasztell színek otthondekor

Bár nem feltétlen feminim egy otthon attól, ha rosegold vagy pasztell pink árnyalatok ütik fel a fejüket az enteriőrben, összességében mégis elmondható, hogy a nőies, csajos vonalat erősíti mindkét szín a lakberendezésben (is).

Tovább
0

30 otthonszépítő tipp növényekkel



otthondekor szobanövény inspiráció

Szívesen mondanánk, hogy a jelenlegi helyzetben/időszakban mindenkinek több szabadideje lett, eljött a befelé figyelés, elcsendesedés ideje, de inkább azt a kijelentést látjuk reálisnak, hogy sokaknak keletkezett olyan szabadideje, amit otthon, a négy fal között kénytelen eltölteni, ahelyett, hogy szabadtéri tevékenységeknek, vagy egyszerűen csak bármilyen kimozdulásnak szentelné.

Tovább
0

Díszpárna karácsonyra - hazai online körkép



hazai kínálat otthondekor dekoráció díszpárna ajándékötlet online körkép

Karácsonyi ajándékokat böngészhetünk már szerencsére online is, lakberendezési tárgyakat, főleg dísztárgyakat csomagolni a fa alá pedig mindig hálás ötlet. A téli hidegben pedig különösen jó érzés egy-egy puha, ölelnivaló párnával melegedni a kanapén, ezért körbenéztünk az interneten a nagyobb lakberendezési áruházak díszpárnakínálatát összehasonlítva.

Tovább
0

30 példa szobanövény dekorációra



szobanövény otthondekor

A szobanövények szerencsére virágkorukat élik a lakberendezésben, minél több, minél zöldebb, annál jobb, annál otthonosabb lehet a végeredmény. Fontos, hogy ápoljuk őket, és nemcsak azért, mert egy élőlényt gondozni kell, vagy mert meghálálja a törődést, hanem azért is, mert akkor visz igazán életet egy enteriőrbe egy-egy növény, ha friss, egészségesen zöld.

Tovább
0

Reblog