Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

Nyaralóból otthon



nyaraló átalakítás családi ház otthonos

Egy fiatal házaspár úgy döntött, elég a városi nyüzsgésből, és két gyermekükkel az addig csak nyaralóként használt házukba költözött az ausztrál Yallingupba, 300 km-re korábbi lakhelyüktől.

Tovább
0

Nappali a teraszon, 24 m²-en



kis lakás kis terek otthonos erkély

Ha egy minilakáshoz tartozó erkély/terasz majdnem akkora, mint maga a lakás, akkor elég erős a kísértés, hogy hasznos élettérként használja az ember, ne csak szimpla kiegészítőként. Ebben a svéd garzonban a lakás 24 négyzetméteréhez majdnem 20 négyzetméternyi külső tér tartozik, a tulajdonosok pedig úgy gondolták, a belső tér kialakításánál el tudják engedni a nappalit, még akkor is, ha az időjárás csak az év egy bizonyos szakaszában teszi lehetővé, hogy azt inkább a teraszon rendezzék be.

Tovább
0

Ide beköltöznénk!



álomlakás beköltöznénk sötét padló otthonos skandináv stílusA sötét tölgyfapadló a ropogósan üde, fehér falakkal; a kényelmes, otthonos elrendezés; a letisztult dizájn; a makulátlan-fehér konyha; az összhatást puhító, meleg pasztellszínek, vagy a nappaliból kilépve ránk váró terasz és belső kert-e a kedvenc részünk, nehéz eldönteni. Lehet, hogy inkább az egész otthont átjáró természetes fény és a levegős, tágas érzetű helyiségek teszik, vagy épp az, hogy a színek úgy egészítik ki egymást, amitől az egész enteriőr hangulata harmóniát áraszt, de ez a lakás azonnal a szívünkbe lopta magát.

Tovább
1
12
»

Reblog