Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Négyfal

25 skandináv karácsonyi dekorötlet



karácsony ünnepi dekor inspiráció skandináv stílus

Meleg, ünnepi hangulatot sugárzó girland, gyertyák és mécsesek az ablakban, pasztell színekben pompázó asztalteríték, zöld, gyantaillatú fenyőág és csillagok - van mit elleseni a skandináv stílus ünnepi dekorációiból. Az alábbi összeállításban a téli, adventi időszakra hangoló, jól eltalált otthondekorációkat válogattunk, inspirációul a karácsonyi készülődéshez.

Tovább
0

Jól kihasznált, otthonos 34 m²



kis lakás kis terek skandináv stílus hálógaléria helykihasználás

Bár ennek a stockholmi garzonnak a tulajdonosa kifejezetten kiadás céljából vásárolta a lakást, nemcsak összecsapta a végeredményt, hanem kifejezetten lakályos, élhető és praktikus otthonná varázsolta a felújításra váró alapterületet.

Tovább
0

25 skandináv őszi enteriőr



skandináv stílus ősz

Puha, kötött pléd a kanapén, duci, plüssbársony díszpárnák, fehér műszőrme a karosszéken, szárazvirágok egy geometrikus formájú vázában, harsányzöld növények zsákkaspóban, vastag, süppedős szőnyeg a fapadlón - gyakran visszaköszönő elemei ezek a manapság is nagy népszerűségnek örvendő lakberendezési trendnek. És nem véletlenül, a skandinávok szinte az év minden napján igyekeznek kihasználni a napfényes órák szűkös repertoárját, így nagy rutinjuk van benne; érdemes tőlük a kissé komorabb őszi napokra is ellesni a stílus jellemzőit.

Tovább
1

Kreatív megoldások 53 m²-en



kreatív elrendezés galéria

Ha már 3 méternél is nagyobb belmagasság állt rendelkezésre, ennek a svéd lakásnak a berendezésénél vertikális kialakításra törekedtek a lakberendezők. Plafonig érő könyvespolc, a konyha fölé költöztetett hálószoba és egy teljes tükörfal teszi különlegessé az egyébként természetes fényárban úszó, sok-sok zöld növénnyel díszített és skandináv stílusjegyekkel operáló otthont.

Tovább
0

30 négyzetméteres legénylakás



kis lakás kis terek legénylakás skandináv stílus maszkulin

A szürke és fekete különböző árnyalatai a meleg sárgával vegyítve hívogató, ugyanakkor inkább maszkulin jelleget kölcsönöznek ennek a mindössze 30 négyzetméteres, svéd otthonnak. Egy ekkora alapterületen szükség van nemcsak a kreativitásra, de a kompromisszumokra is, a hálórészt mindenképpen egy légtérben kell megoldani a nappalival.

Tovább
0

Reblog