Vannak olyan otthonok, amelyek inspirálnak bennünket. Van, hogy ellátogatunk egy barátunk, rokonunk új lakásába, házába, és ötletekkel telve térünk haza, jobb esetben még megvalósíthatjuk, kölcsönvehetjük őket, hiszen épp felújítás előtt állunk, rosszabb esetben pedig sajnálkozunk, hogy miért nem nekünk jutott eszünkbe. És vannak a lakások, otthonok az interneten, amelyeket szakértő kezekre bíztak a tulajdonosok - innen a legérdemesebb talán kreatív inspirációt merítenünk, ha épp egy-egy helyiség felújítása előtt állunk, nem kerül semmibe, és nem is kell feltétlenül ugyanazt megvalósítanunk, de egy-egy ötlet aranyat érhet. 

 

Pontosan ilyen ez az alig 40 m²es, moszkvai lakás, ahol a tulajdonos pár egy építészeti stúdiót bízott meg a terek felosztásával és a belső tér kialakításával. Nézzük, milyen megoldásokból csemegézhetünk, ha nekünk sem áll rendelkezésünkre több helyiség, és egy légtérben, falak behúzása nélkül akarjuk az egész életteret kialakítani!

A megbízásban amerikai konyhás nappali kialakítása, a hálószoba vizuális elválasztása a szoba többi részétől, az étkező és egy relax-kuckó  kialakítása szerepelt - utóbbi a kis erkély beépítésével. 

Íme, az alaprajz:

Tetszett a bejegyzés? Ha igen, itt követheted a blogot facebook-on!
 
Képek forrása: itt.
  

Tetszett a bejegyzés? Kövess minket facebookon!