A belső dizájner és életmód-blogger Erin a kaliforniai Pacific Grove-ban keresett házat a párjával. Az egy év alatt kinézett házakra tett ajánlataikat azonban sorra visszautasították, többek között azét is, amiben most laknak.

 

"Még aznap megtaláltuk az otthonunkat, amikor a piacra került, és még abban az órában ajánlatot tettünk rá, amikor megnéztük - de mivel rajtunk kívül hárman is licitáltak, a legmagasabb árat ajánló nyert, mi csak a másodikak voltunk. Az ingatlanosunk meggyőzte az eladót, hogy tartson meg minket B-tervként, arra az esetre, ha nem jönne össze az üzlet a másik vevővel. Írtunk is neki egy levelet arról, hogy ez a város és iskolai kerület miért olyan fontos számunkra, és ezért szívesen tett minket a tartalék-helyre.
Egy hónap után viszont már feladtuk a reményt, így tovább kerestünk. Aztán megcsörrent a telefon. Az eredeti ajánlat meghiúsult, így a miénk lett! Igazából elég sok, ennél is valószínűtlenebb faktor volt, ami végül mégis úgy jött össze, hogy az üzlet megköttethessen, így el is neveztük az otthonunkat Kiszmetnek" (jelentése: sors, végzet) - idézi fel az elégedett tulajdonos. 

Persze a ház megszerzése még csak az első kihívás volt, mivel elég sok szépíteni való volt rajta. Mielőtt Erin, a párja és a kisfiuk beköltözhetett volna, ki kellett cserélniük a padlót, eltávolították az álmennyezetet, az étkező és nappli közti falat megnyitották, megjavították a gipszkarton falat és leszedték a tapétákat. 

A pár közös munkájával jutottak el oda, ahol most tartanak: a családi házban immár a különböző anyagok és színek használata igazi otthonos hangulatot és egyedi stíllust teremtett.

Nézzük meg közelebbről!

TOP tippek, amikre feltétlenül figyelj, ha hőszigetelésre kerül sor! >>

Tetszett a bejegyzés? Ha igen, itt követheted a blogot facebook-on!
 
Képek forrása: itt.